Start Stars Hot News! Advokatica Lindsay Lohan bez objašnjenja odustala od slučaja

Advokatica Lindsay Lohan bez objašnjenja odustala od slučaja

SHARE

Shawn Chapman Holley, pravna zastupnica Lindsay Lohan, odustala je od slučaja, ubrzo nakon što je u izjavi, nakon presude, zaključila da je odluka sutkinje Ravel “oštra i nepoštena”. Nije navela niti jedan razlog zbog kojeg se povlači sa slučaja, niti je objavljeno ko će je zameniti.

Holley je bila deo slavnog advokatskog tima O.J. Simpsona koji je na opšte čuđenje američke javnosti, izbegao osudu za ubistvo supruge. Prvi se put pojavila uz LiLo na sudu, u martu 2009. godine kada je glumica imala problema zbog nepoštovanja programa alkoholne edukacije. Holley je tada uverila sutkinju da je reč o nesporazumu te je mladoj glumici ponovo omogućeno služenje uslovne kazne. Sve do pre nekoliko dana, uspešno je držala Lindsay podalje od zatvora, uprkos tome što je glumica neprestano imala probleme s alkoholom i drogom.

“Gospođica Lohan i ja smo izuzetno razočarane kaznom koju joj je dodelila sutkinja Ravel. Verujemo da je kazna mnogo stroža od one koju bi drugi dobili u sličnim okolnostima”, napisala je advokatica u izjavi, nakon što je sutkinja odredila 90 dana zatvora za problematičnu glumicu. “Činjenica jeste da je gospođica Lohan, poput mnogih drugih, morala uskladiti poslovne obaveze sa zahtevima suda. Kazniti je tako oštro zbog toga, osobito uzevši u obzir da je velikim delom radila u skladu s odredbama uslovne kazne, oštro je i nepošteno”, stoji u izjavi sada već bivše advokatice Lindsay Lohan.

OSTAVI KOMENTAR