127
Adelin tata strašno pogođen njenim novim komentarima

Adelin tata strašno pogođen njenim novim komentarima

127
SHARE

Otac slavne pevačice napustio je porodicu kad je Adele imala samo tri godine, a ona sa njim nije imala nikakav kontakt u prethodnih 10 godina.

Mark Evans, tata slavne devojke prodao je svoju priču britanskom tabloidu prošle godine, ali je to strašno naljutilo Adele, koja je rekla kako bi mu kad bi ga videla, pljunula u lice. On se nakon toga obratio Daily Mailu, priznajući kako ga je strašno pogodio takav komentar.

null

“Ne mogu da verujem kako je to rekla. To je razarajuće. Ne znam odakle je to došlo”, rekao je za publikaciju. Evans kaže kako je s Adele poslednji put razgovarao  za Božič 2011. i da joj je tad poželeo sve najbolje  u vezi sa Simonom Koneckim. “Čini se da je on divan momak. Ona zaslužujue da bude voljena. Bilo bi sjajno da Adele ima dobrog momka u svom životu i da se skrasi”, zaključio je.

4 KOMENTARA

  1. “Ona zasluzuje da bude voljena….” kako da ne,pa kad zsluzuje sto je on nije voleo…..on je bio osoba koja je nju trebala da voli vise od svega!!!

  2. a sad mu je zao, epa da je razmisljao pre nego sto je prodao tu pricu
    bravo samo ispravite slave devojke nego slavne devojke. poz :)

  3. “Ne mogu da verujem kako je to rekla. To je razarajuće. Ne znam odakle je to došlo”
    “Odakle je to doslo?”Kako moze da ocekuje da ga Adele voli kad je on taj koji je napustio nju i njenu majku,i prodao se novinarima samo zbog novca,a nije mario za cerku?!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.