122
Adelin album “21” i dalje obara rekorde

Adelin album “21” i dalje obara rekorde

122
SHARE

Iako je izdat pre skoro dve godine, album “21” britanske pevačice Adele i dalje obara rekorde u prodaji. Sada je dospeo na četvrto mesto najprodavanijih albuma svih vremena u Velikoj Britaniji. 

Album je uspeo da nadmaši prodaju izdanja “(What’s The Story) Morning Glory” britanskog benda Oasis iz 1995. godine, koji je pao na peto mesto, koji je prodat u 4,55 miliona primeraka, dok je “21” stigao do 4,56 miliona. Ispred Adele sada su ostali samo album sa najvećim hitovima grupe ABBA, album “Sergeant Pepper’s Lonely Heart Club Band od The Beatles, i album sa najvećim hitovima grupe Queen koji ima najviše prodatih primeraka. S obzirom da je Adele odlučila da napravi pauzu u svojoj karijeri i da ne snima nove albume jer želi da se fokusira na sina kojeg je nedavno dobila sa dečkom Simonom Koneckim, pretpostavlja se da će prodaja albuma i dalje da raste.

IZVOR: Life Content

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
SHARE
Prethodni članakBRAVO #234
Naredni članakKristen Stewart otputovala u London?

3 KOMENTARA

  1. +8 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Drake,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Pink,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

    Svaka cast Adele!^^Sasvim zasluzena titula!*_*:$=D:3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.