229
Adele želi saradnju s Beyonce

Adele želi saradnju s Beyonce

229
SHARE

Nicki Minaj i Kelly Clarkson samo su neke od muzičarki koje sanjaju o duetu sa Adele, ali britanska pevačica želi da sarađuje sa Beyonce.

Za francusku radio stanicu NRJ ona je rekla: “Obožavam Beyonce. Slušam je od svoje 11. godine. Mislim  da je njen rad kao izvođača zavidan u smislu dužine karijere i koliko je je rasla i rasla. Većinu moje inspiracije čine stari muzičari a nažalost, većina njih su umrli.”

Adele je potvrdila da će predstaviti novi singl pre kraja godine, ali i navodi da će joj trebati mnogo vremena da izbaci svoj treći album. “Da nisam pisala svoje pesme, sledeće nedelje bih izbacila album. Moram da uzmem vreme i malo uživam u životu. Između mog prvog i drugog albuma bile su dve godine razmaka, tako da će to biti slučaj i sada.”

8 KOMENTARA

 1. nzm…….nekako njihova muzika ne stima……..msm nick je u rep i brzom i fanki,dok je adele spora i elegantna…..stvarno nzm kako ce ta kombinacija ispasti!

 2. nicki minaj i adele???uopste im se ne poklapa  ritam muzike.odnosno stil muzike. nicki minaj peva rep,a adel je neki drukciji stil pevanja.

 3. Ahahahahahah…
  Nicki i Adele?
  Ahahahahhahahaha

  Sa Beyonce i nekako,ni to mi se ne uklapa,pravo da vam kazem.. Hahhaha

  OMG.. Na sta je spao ovaj svet ljudii. :P 

  Imate li savesti sta radiite ? Ove poznate licnosti me iznenadjuju svakog danaa. 

 4. super ce se njih dve sloziti.a nicki i adele,mislim to je retardirano.adele ima glas a ova nicki jedino sto zna jeste da mekece….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.