Start Stars Hot News! Adele obeležila uspešnu godinu novom tetovažom

Adele obeležila uspešnu godinu novom tetovažom

SHARE

adele

Za Adele ovo je bila veoma uspešna godina, a kako bi proslavila i obeležila sve što je tokom nje postigla, ona je odlučila da se istetovira.

Naime, britanska pevačica posetila je jedan tatu studio u Njujrku gde je uradila tetovažu koju čini reč “Paradise” na svojoj levoj ruci. To dokazuje i fotografija koju su vlasnici studija objavili na svojoj zvaničnoj Facebook stranici, na kojoj Adele pozira sa tamnim naočarama za sunce na licu. “Prelepa Adele svratila je danas i uradila tetovažu”, stoji pored fotografije.
Od pesme “Skyfall” za istoimeni film o Jamesu Bondu Adele nije objavila novu pesmu, a nije poznato ni da li radi na novoj muzici. Ipak, za pevačicu ova godina je u znaku uspeha pošto je za pomenutu numeru osvojila i Oskara i Grammy nagradu, a njen drugi album “21” nastavlja sa sjajnom prodajom. Ona je zauzeta i odgajanjem sina kojeg je dobila sa verenikom Simonom Koneckim, ali i dalje čuva u tajnosti ime koje je izabrala za njega. “Trenutno neću otkriti ime. To je veoma lično za mene. Želim sama da uživam sa njim”, rekla je ona u jednom intervjuu ranije ove godine, a u međuvremenu se u medijima pojavila informacija da je u pitanju ime Angelo.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR