220
“Adele nije na dijeti, pojela je neverovatnu količinu čokolade za Uskrs”

“Adele nije na dijeti, pojela je neverovatnu količinu čokolade za Uskrs”

220
SHARE

Iako su se mnogi tokom poslednjih nedelja raspisali kako Adele planira da ode na dijetu i radi na novoj liniji, ona se trudi svima pokazati da nije tako. Britanska pevačica uzela je pauzu i uživa u slobodnim danima, piše Showbiz Spy.

“Adele uživa u svom slobodnom vremenu i živi svoj život do maksimuma. Uživa u hrani i stalno posećuje restorane. Tokom uskršnjih praznika pojela je neverovatne količine čokolade. Ne planira da izgubi kilograme, trudi se to da svima istakne”, izjavio je izvor blizak Adele. Donedavno su svi pisali kako Adele planira da do leta izgubi dva konfekcijska broja i prestane da puši. Ali, čini se da je njen jedini plan da uživa u slobodnom vremenu s dragim ljudima.

20 KOMENTARA

  1. “neverovatne kolicine cokolade” pa njima je neverovatna kolicina 100g cokolade na 2 meseca.. Meni je ona super, odlicno je sto je zadovoljna izgledom, a ustalom prelijepa je.. Zar nije??

  2. HVala takodje…ja moj uskrs provodim sa sestrom,bratom,sestrinim deckom i naravno mojim deckom idemo na kampovanje….PARTY ROCK ANTHEM… :D :P

  3. Bravo za Adele. Ovo je devojka koja bi trebala da bude idol klinkama, a ne neke k*rve ili pedercici. Ona zna sta hoce i boli je kita za sve ostalo.

  4. Dobro ok bitan je glas, ne izgled, ali zasto pokusava da se jos vise ugoji? o.O
    Mislim tako samo kvari zdravlje! Ozbiljno bi trebala da se posveti skidanju kilograma…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.