214
Adele: “Neću prestati da jedem”

Adele: “Neću prestati da jedem”

214
SHARE

Pevačica koja je prethodnih nedelja oborila mnoge rekorde svojim albumom “21”, kaže da ne želi da vežba i zdravo se hrani.

O njoj se često piše i zbog prekomerne težine, ali Adele insistira da je nije briga za to. Naprotiv, ona se boji šta bi se desilo s njenim telom ako bi smršala.

“Ne poznajem ove ljude koji me ne vole, pa zašto bi me onda bilo briga? Da mi smeta moja težina, mogla bih lako to da promenim. Imam dovoljno novca za ličnog trenera i nutricionistu. Jednostavno me mrzi. Ne želim da prestanem da jedem hranu koju volim jer ne mogu da se nateram da vežbam”, rekla je za jedan britanski časopis.

7 KOMENTARA

  1. ma adele uzivaj….ti imas glas i sve sto je potrebno.!!!!! pesme su jooj najbolje…obozavam je samo nju slusam u zadjnje vreme..:)))))))))))) <3 adele <3

  2. Bas kao sto rece @peace11: IMA GLAS! To joj je najvaznije..
    Ipak,mislim da ne bi bilo lose da malo koriguje ishranu,jer previse fast food-a moze lose da se odrazi na njeno zdravlje. :( <3

  3. Ne slažem se s’ tobom @Leighton Meester Fan. Nisu svi srećni kad su mršavi, nit’ su svi srećni kad su debeli. To je individualna stvar. 
    Album 21 je sjajan. Tačno želim da ga imam u rukama. Iako sam skinuo sve pjesme, nije mi to-to. :/

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.