131
Adele kupuje kuću u Las Vegasu

Adele kupuje kuću u Las Vegasu

131
SHARE

Adele navodno planira da kupu kuću u Las Vegasu za nekoliko miliona funti jer želi da postane redovni izvođač u nekom od kazina u ovom gradu.

Prema pisanju Daily Stara, pevačica bi radije da ima takve nastupe nego da ode na turneju, jer mora da se brine o svom sinu. Adele je navodno već razgovarala o tome sa Eltonom Johnom, još jednim muzičarem koji ima kuću u Las Vegasu, koji joj ovih dana pomaže i da prevaziđe strah od scene pred njen nastup na dodeli Oskara. “Adele je veoma tražena u Vegasu i ozbiljno razmišlja o toj opciji. Ona želi da se vrati na muzičku scenuali ne želi da tako brzo nakon što je postala mama ode na turneju. Odlazak u Vegas značio bi da može da ostane sa porodicom, i da istovremeno počne da radi na svom trećem albumu”, otkrio je izvor i dodao: “Elton joj je poput kuma, pomaže joj da se sredi i kao pevačica i kao roditelj.”

Izvor: Life Content

3 KOMENTARA

  1. Ima se, može se. :)
    Juče pročitah na MTV News-u da Adele zarađuje po 48.000 eura dnevno, tako prenose britanski mediji.Dok je godišnja plata u Velikoj Britaniji oko 26.000 eura, Adele zarađuje skoro duplo više novca dnevno.Svaka čast! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.