430
Adele inspirisala Kristen Stewart za ulogu Snežane

Adele inspirisala Kristen Stewart za ulogu Snežane

430
SHARE

Glumica tumači glavnu ulogu u filmu “Snežana i lovac” a otkriva kako joj je inspiraciju pred snimanje davala Adele pesmom “Someone Like You.”

null

U intervjuu za Chicago Sun-Times, Kristen je rekla: “Imala sam Adele na svom iPodu sve vreme dok sam radila na Snežani. Radila sam koreografiju za čitave marševe s armijom dok sam u jednom uhu imala Adele. Adele je sjajna za priču o Snežani, čak čudno dobra. Njene reči su neverovatne.”

null

22-godišnja devojka kaže da joj Adele ipak nije pomogla da reši svoj najveći problem, a to je jahanje konja. “Jahanje konja je najgori deo filma”, rekla je. “Dinamika između konja i jahača nije za mene. Biću presrećna kad vidim konja kako jurca po pašnjacima, čak ću i trčati s njim, ali mrzim da ih jašem.”

8 KOMENTARA

  1. Pogledajte moj blog http://twi-hardforeverandalways.tumblr.com/ :) Imate najnovoje slike od Roba, Kristen i Taylora :) I molim vas recite mi sta mislite o mom blogu! <3 :)

  2. Zasto je uvek tako ne raspolozena na drugoj se barem malo smeje, nikad nije vesela ne kazem da je uvredim samo sam iskrena ja nju mnogo gotivim, sto je normalna i prizemna osoba

  3. Nema ona pojma da glumi i uvek ima ovu istu smorenu facu….ali Snezana i Lovac je bas super film…gledao sam ga juce…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.