Start Stars Hot News! Adele ima najprodavaniji album 21. veka u Velikoj Britaniji

Adele ima najprodavaniji album 21. veka u Velikoj Britaniji

SHARE

Britanska pevačica Adele mogla bi broj 21 početi da smatra svojim srećnim brojem. Naime, potvrđeno je da je njen album “21” najprodavaniji britanski album u 21. veku, javljaju ostrvski mediji. Ovo je njen drugi album u karijeri, a izašao je pre samo 10 meseci.

Adele je s trona skinula nedavno preminulu Amy Winehouse i njen album “Back to Black” iz 2006. godine, koji je nosio titulu najprodavanijeg od avgusta ove godine. “Back to Black” je prodat u 3,3 miliona primeraka u Velikoj Britaniji, a Adelein “21” u 3,4 miliona primeraka. Osim toga, album “21” je u top 10 na svim listama od trenutka kad je pušten u prodaju početkom godine.

Ovo je sjajnih nekoliko dana za mladu britansku kantautorku i pevačicu. Prošle nedelje je objavljeno da je nominovana za čak šest Gremija, uključujući i za album godine, singl godine i najbolji pop vokal. Nedavno je imala operaciju na glasnim žicama, a prvi će joj nastup i biti na dodeli prestižnih muzičkih nagrada.

“Ovo mi je ionako bila najbolja godina u životu. Zaokružiti je ovakvim uspehom i čašću za mene je neizrecivo. Hvala svima koji su slušali ovaj album. On sad živi svoj život. Ja sam napravila album, sve ostalo što se događalo s njim, vaša je zasluga”, zahvalila je pevačica obožavaocima na svom blogu.

OSTAVI KOMENTAR