97
Adele i njen dečko zajednički kupili kuću u Brajtonu

Adele i njen dečko zajednički kupili kuću u Brajtonu

97
SHARE

Adele i njen dečko Simon Konecki zajedno su kupili pet miliona dolara vrednu kuću u Brajtonu, s prelepim pogledom na more. Adele se u kuću navodno zaljubila na prvi pogled, iako nije velika kao njena vila u Suseksu u kojoj je donedavno živela.

Vilu je odlučila da iznajmi jer veruje da je ukleta i ne želi u njoj da spava. Simon se navodno sprema da uskoro i zaprosi Adele. Pevačica je nedavno već snimljena s prstenom na ruci, ali je Simon zasad navodno nije zaprosio već joj samo poklonio “prsten koji simbolizuje večnu ljubav”.

5 KOMENTARA

  1. Jao,možete da dajete komentare kako su Selena,Demi i ostale kravetine neke svetice,a Adele koja je pravi uzor i svima im je MAMA I TATA u pevanju,ona je za vas neka gadura!Ako niste primetile,ona je među retkima(gde Biberko i Dizni princezice NISU)kojima slava NIJE udarila u glavu!!!Napred Adele,ako si zaljubljena,budi!

  2. @SASHA demi.miley,selena i justin su stvarno dobri pevaci.adele i ja volim ali ukleta kuca pa vidi se da izmislja zeli da privuce paznju.uostalom i ovi pevaci su medju retkima.mislim da ona dobro izmislja……

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.