169
Adele: “Ako ikad vidim mog oca ponovo, pljunuću mu u lice”

Adele: “Ako ikad vidim mog oca ponovo, pljunuću mu u lice”

169
SHARE

Pevačica kaže kako je njen otac upropastio njihov odnos nakon što je prodao priču jednom tabloidu.

Pevačica je američkom Vogue rekla da uopšte više nije zainteresovana za komunikaciju sa svojim ocem Markom Evansom, koji je prodao priču časopisu “The Sun”, gde je govorio o svom alkoholizmu i rastanku od Adeline mame.

Photobucket

“U stvari sam želela da ponovo stupim u kontakt s njim”, rekla je Adele. “On je to upropastio. Nikad me više neće čuti. Ne postoji ništa gore od toga što je mog oca podmitila štampa. To me čini ljutom! Vratiti se nakon 10 godina i reći ‘Možda sam ja kriv za njene problem s muškarcima’. Ma zna šta, od*ebi, ko si ti da komentarišeš moj život. Krv vam proključa od toga”.

“Za to što uzmeš novac koji će ti trajati pola godine treba da snosiš posledice. ‘Volim je toliko mnogo’. Zaista? Zašto mi to govoriš preko novina? Ako ga ikad vidim, pljunuću mu u lice”.

10 KOMENTARA

  1. I ja bih isto svom ocu pljunula u lice, kada bih ga videla. I ja imam veoma dobar razlog, koji se donekle moze porediti sa Adelinim. :(

  2. Bravo Adel.Ponosna tako treba.Sad kad si neko i nesto on dosao da ti kvari srecu a gdje je bio na pocetku tvoje karijere.Umjesto da je stajao uz tebe on ti ledja okrece ma pljuni ga brate. :)

  3. Ja bi mu i pljunula i zdrobila facu da sam na Adelinom mestu…Nije bio sa mnom tolike godine i on ce sad da kaze kako me voli i sve te lepe stvari preko novina?!Bravo Adele,podrzavam te!!!
    Boze pomozi osobama koje imaju ovakve roditelje,tj. ako se ovakvi ljudi mogu nazvati roditeljima…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.