Start Stars Hot News! Adam Lambert razočaran užasnim pevanjem u filmu “Jadnici”

Adam Lambert razočaran užasnim pevanjem u filmu “Jadnici”

SHARE

null

Ako pitate Adama Lamberta, dugoočekivani film “Jadnici” (Les Miserables) dobro je upropašten lošim pevanjem većine glumačke postave.

Adam je svoju karijeru počeo baš u muzičkom teatru, pa je zbog toga posebno razočaran kako je sve ispalo. On je svoju kritiku filma objavio na Twitteru, rekavši: “Les Mis: vizuelno impresivno s divnim emotivnim performansima. Ali muzička podloga je patila zbog toga što se sjajni glumci PRETVARAJU da su pevači…ovo je opera. Holivudski mjuzikli stavljaju pevanje u zapećak. Anne Hathaway, Helena Bonham Carter i Sacha Baron Cohen su bili sjajni.”

Sa druge strane, on smatra kako Hugh Jackman, Russell Crowe i Amanda Seyfried nisu trebali uživo da pevaju na setu, već su njihovi glasovi morali biti obrađeni. “Sa ovom glumačkom postavom, trebalo je da stvari snime i dorade u studiju. Osećao sam kako treba da ignorišem glasove, ali pevanje toliko odvlači pažnju da sam se isključio na par momenata. Svi će reći “Ovi glumci su tako hrabri što pokušavaju uživo da pevaju, ali zašto niste odabrali glumce koji odlično zvuče? Žao mi je što zvučim grubo, ali tako je!”

OSTAVI KOMENTAR