460
Aaron Carter: Michael Jackson mi je davao kokain i alkohol kad sam...

Aaron Carter: Michael Jackson mi je davao kokain i alkohol kad sam imao 15 godina

460
SHARE

Pomalo zaboravljeni pevač Aaron Carter, mlađi brat Nicka Cartera iz Backstreet Boysa, tvrdi kako mu je pevačka zvezda Michael Jackson davao kokain i alkohol kad mu je bilo svega 15 godina.

Aaron, koji je ranije ove godine zbog “duševnih i emocionalnih problema” proveo mesec dana u klinici za rehabilitaciju, kaže: “Nikad nisam govorio o ovome, pričam ovo po prvi put. Nedostaje mi Michael… Proveli smo zajedno neverovatne trenutke”.

“Radio sam s njim stvari koje nisam ni s kim drugim. Ali, upao sam i u nevolje zbog onog što mi je radio. Davao mi je vino. Mislim, mogao sam odbiti, ali bilo mi je svega 15 godina. Davao mi je i kokain. Od toga i od još nekih stvari sam se osećao čudno. Znali smo satima da razgovaramo telefonom. Divio sam se Michaelu, ali me je njegovo ponašanje zamaralo. Tad je moja mama pozvala policiju”, ispričao je Aaron Carter, kome očigledno nedostaje medijska pažnja.

22 KOMENTARA

  1. Cemu swe owo? Zbog cega owolike lazi… MJ nikad to ne bi uradio. On je pokusao da doprinese dobro ovome svetu…. DOKLE CE VISE OVAKO DA BUDE??? :///
    Ako pokusava na sebe da privuce paznju,neka lepo snimi neku pesmu,aa ne da krivi Michaela….

    >> MICHAEL JACKSON – 1958 – FOREVER<<

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.