600
Aaliyah: Životopis na velikom platnu

Aaliyah: Životopis na velikom platnu

600
SHARE

00474389_000001

Prerano preminula američka r’n’b zvezda Aaliyah dobiće svoju filmsku biografiju, čije bi snimanje trebalo da započne ove godine, a glavnu ulogu u ovom ostvarenju dobila je kanadska muzičarka Keisha Chante.

Podsećanja radi, ova pevačica izuzetnog talenta poginula je u avionskoj nesreći 25. avgusta 2001, u 22. godini života. Vraćajući se u društvu svojih kolega kući s Bahama, gdje je snimala svoj novi videospot, mali privatni avion u kome su se vozili iznenada se srušio zbog preopterećenja, a u krvi pilota pronađeni su tragovi kokaina i alkohola.

Tokom svoje desetogodišnje karijere Aaliyah je izdala tri studijska i par kompilacijskih albuma koji su se širom sveta prodali u više od 32 miliona primeraka, a zanimljivo je napomenuti i da se r’n’b zvezda sa uspehom oprobala i u glumačkim vodama (“Romeo mora umreti”, “Kraljica prokletih”).

Ime njene filmske biografije za sada još nije poznato.

8 KOMENTARA

  1. ..ona je prelepa..kako je bila talentovana,svi su je voljeli i cijenili..da je ostala ziva BEYONCE RIHANNA I co. sada bi bili niko i nista…Aaliyah in my heart 4ever.. <3 :D

  2. +5 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1VLADA NAJVIŠE NA SVETU VOLI-MILEY,SANDRU,NINU,sk8er girl AND SANJU.VOLIM VAS PUUUUUUUUUUUNOOOOOOOOOOOO

    prelepa je..žao mi je što je poginula….

  3. Ružna ona..??WTF žena koja je proglašena najsexipilnijom filmskom vampiricom svih vremena…Mora da je ono napisalo neko dijete koje ne zna ni tko je AAliyah….-Kraljica Urban Pop-a,Princeza R&B-a,MAJKA CRUNK&B-a!!! Jedna jedina…Ok stavili su neku glupu sliku što jest jest…Ali da je ona danas živa većina ovih današnjih pjevačica nebi bilo ni blizu gdje jest….MAXIMUM RESPECT!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.