Start Stars Hot News! A nekad su bili prijatelji: Lady Gaga se posvađala sa Perezom Hiltonom

A nekad su bili prijatelji: Lady Gaga se posvađala sa Perezom Hiltonom

SHARE

gaga

Lady Gaga podelila je sa svojim fanovima putem Twittera da više nije u dobrim odnosima sa nekadašnjim prijateljem, slavnim blogerom Perezom Hiltonom, pošto je on ismevao njenu povredu.

Podsetimo, popularna pevačica tokom nekog vremena morala je da se kreće uz pomoć kolica jer je imala operaciju kuka, nakon povrede zbog koje je otkazala svoju svetsku turneju. Gaga se sada srećom vratila svojoj karijeri i preti da ponovo osvoji vrhove top lista novim pesmama, a svoj Twitter nalog, kojim promoviše novi singl “Applause” i nadolazeći album “ARTPOP”, sinoć je iskoristila i da otkrije koliko ju je Perez uvredio.
“I dalje imam poruku u telefonu koju mi je Perez poslao, sa mojom slikom u kolicima, preko koje je ispisana reč ‘Karma’, i sa Madonnom koja upire pištolj u mene. Na dan moje nesreće”, otkrila je ona, i od vernih fanova zatražila da se ne nerviraju zbog toga. “Molim vas, ne dozvolite da vas uznemiri ovako nešto, niko ne zaslužuje ovakvu mržnju. Ja sam dobro i uvek ću preživeti. Ignorište ga. Samo plešite”, poručila je ona.
Hilton se još uvek nije oglasio povodom Gaginih komentara.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR