337
A najlenja slavna osoba na tviteru je…Harry Styles!

A najlenja slavna osoba na tviteru je…Harry Styles!

337
SHARE

London Fashion Week - 'Another Magazine' Party

Harry Styles ima oko 16.5 miliona sledbenika na tviteru i često ostavlja vrlo zabavne poruke, ali to nažalost ne znači da voli da odgovara svojim Directionerima.

Prema studiji koju je radio Fickle, od milion poruka koje dobije, Harry odgovara jednom na svake 333,333 poslate poruke, dok je najbolji prema svojim fanovima Peter Jones (Dragons Den) koji odgovara na svaki 141. tvit. Doduše, suludo je za očekivati da pevač One Directiona svakog dana odgovara na hiljade poruka koje dobije, a i Peter ima 20 puta manje sledbenika.

One Direction Performs On "Today" Show

Ni neke druge mlade zvezde nisu puno bolje – Miley će odgovoriti jednom na svakih 188,500 poruka, Justin jednom na 166.666 poruka a Taylor daleko više – jednom na 28,333. U vrhu liste su još dva momka iz One Directiona, Niall Horan odnosno Liam Payne. Dakle Directionerke, ako vas nešto baš interesuje, bolje je da se javite Zaynu ili Louisu!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

14 KOMENTARA

 1. hahahahhahah pa dobro razumem ga,ali bar da umesto toga follow puno ljudi…tako bih volela da me niall follow ili neko od njih 3 iz 1D!!!
  one direction <333333333333

 2. Hahahaha pa dobro , inace on ima najvise pratilaca na tviteru od svih iz 1D ja tako da … E ljudi glasajte za njih na ema nominovani su ukupno u 4 kategorije  ukoliko  racunate i ono za Hazzu i naj fanove , glasajteeeee !!!

 3. kako Teylor 22 hiljada, nijendom nije odg fanu..Justin ima cesto tweeting spree a i prati 100 hiljada ..mogli bi 1d malo vise da se portude

 4. Nije tacno mislim jeste da harry skoro nikad ne odgovara fanovima ali sto se toga tice najvise i najredovnije Niall odgovara fanovima,redovno ulazim na njegovu stranicu i pratim sta odg fanovima!Zayn skoro da i ne twittuje,napise nesto za nedelju dana a kamoli da odgovara fanovima!Tako da ova lista uopste nije tacna,slazem se za harrya ali onaj koji najvise komunicira sa fanovima je Niall! :)

 5. Vatafak ?
  Louis i Zayn ulaze jednom u mjesecu :P

  Prije da ce mi Liam ili Niall odgovoriti, a za Harryja se ne nadam previse :P

 6. Nije istina Harry i kad ima i kad nema turneju stalno je na twitter.Najvise je Harry na twitter to vam garantujem.Moju sestru je pratio sa 3 twittera.Ali ako zelite da vas Harry prati na twitter.Pisite dan i noc kao moja sestra.

  • I u tih 333,333 hiljade tvitova on odgovori Directionerki iz Srbije <3
   Konacno da sam srecna sto sam rodjena u Srbiji ^_^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.