416
“A mogu li ja da dođem?”: Harryju Stylesu nije jasno zašto ga...

“A mogu li ja da dođem?”: Harryju Stylesu nije jasno zašto ga Cara Delevingne nije zvala na žurku!

416
SHARE

harry-styles--d

Cara Delevingne ima mnogo slavnih prijatelja, ali pitamo se, koliko bi devojaka zaboravilo da pozove na rođendan Harryja Stylesa?

LONDON : Glamour Women of the Year Awards arrivals

Manekenki se upravo to desilo, a siroti Hazza nije bio ljut, već se uplašio da ju je nekim svojim postupkom uvredio. “Harry je čuo da Cara pravi zabavu preko nekih njihovih zajedničkih prijatelja. Počeo je da se pita šta je zgrešio”, prenosi jedan izvor za Daily Star. Pošto mu ništa nije palo na pamet, on je odlučio da se direktno obrati svojoj drugarici. “Poslao je Cari poruku i upitao je zbog čega nije pozvan, a onda je dodao ‘Pa, mogu li da dođem?'”, dodaje isti insajder. “Naravno, ona se sledila u trenutku i brzo mu se izvinila. Cara mu je rekla da ga je izostavila sa spiska jer mislila kako je on previše zauzet obavezama na turneji. Harry ju je ipak uverio da može da dođe na zabavu, koja će biti organizovana 24. jula, dva dana nakon njenog rođendana.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

23 KOMENTARA

 1. Jao! Malo je nepristojno s njene strane, jer ipak trebala ga je pozvati, a to da li ce on doci ili ne, to je do njega!

 2. Kako to mislis nepristojno s njene strane? Mislis s njegove,ako nije pozvan treba da se pomiri sa tim,sta ja trebam svakom svom prijatelju da pisem sto me na neku zurku nije pozvao. Budite realni,znam da vam je ‘idol’ ali realnost brate.

 3. Aaa,jadan…Stvarno,trebala je da ga pozove,pa sad ako dodje dos’o,ako ne nista.
  Ali,sigurna sam da joj Harry nije zamerio.Obozavam ih oboje i oboje su savrseni!
  Hazza <33333
  Cara<33333

 4. zasto dislajkujete kad je realno? Zasto? Pa ne mozes pitati neko sto te nije pozvao to je nepristojno,ajde suocite se s realnoscu iako ga obozavate budite realni. MENE BI ISKRENO BILO SRAMOTA:)

 5. Duuuuuuuše medene !
  A i on pored tolikih obaveza ima vremena za prijatelje :3

  Zasigurno- Ship <3

  A za ovo sto nije pozvan i sto je poslao poruku- ak' cete realno- ni mi ni vi ne znate koliko su oni bliski…
  Sto se nas tice moze se on cijeli dan sa njom dopisivati, a da mi o tom pojma nemamo !

  A ovo za smuvanje xD- to je njihova stvar… Ne mjesam se (previse) u njihovu privatnost :)

 6. @I can’t change da razumemo mi to ali ona je rekla da je u avgustu ,a ne u julu jel kontas ti svi znamo da je 24-2=22 -.-O.o

 7. sad sam pogledala 12 avgusta joj je bravo je opet pogresio ,dobro nema veze ja ga ionako nevolim ,a bilo bi mi glupooo da pitam da dodjem o.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.