Start Stars Hot News! 50 Cent: ”Ne verujem ženama!”

50 Cent: ”Ne verujem ženama!”

SHARE

35812PCN_NewMoon

Reper 50 Cent je u muci jer ne može da nađe devojku jer je ubeđen kako većina žena samo želi njegov novac.

Hip-hop zvezda, koje je pravo ime Curtis Jackson, zarađuje milione i milione od svoje muzike, filmova, reklama, modnih linija i raznih drugih poslova, priznaje da mu je veoma teško da veruje potencijalnoj devojci zbog velikog broja loših iskustava koje je imao.

Ranije ove godine ga je tužila bivša devojka, Shaniqua Tompkins, i tražila odštetu od 50 miliona dolara. Ona je naime majka njegovog sina Marquisa, a kaže da je reper obećao kako će polovinu svog bogatstva podeliti sa njom. Optužba je odbačena, ali Jackson priznaje kako zazire od novih devojaka.

”Sam sam već jako dugo i ne mogu da nađem devojku. Teško mi je da verujem ženama. Muškarce privlače lepe žene, a žene privlače muškarci koji mogu da im ponude finasijsku sigurnost. Ako si poznat i imaš para, ženama si privlačan.”

“Nikad ne znaš šta želi. Mnogi ulaze u brak a da ne znaju prave motive partnera. Neću da me opljačkaju!”, priznaje 50 Cent.

Ne možemo, a da se ne zapitamo: Čemu li se nadamo 50 Cent kada je započeo karijeru? I o čemu su upravo njegove pesme i spotovi??? ŠTA TI MILIŠ?!

OSTAVI KOMENTAR