339
35-godišnji Justin Bieber suspendovan sa facebooka pod optužbom da koristi lažno ime

35-godišnji Justin Bieber suspendovan sa facebooka pod optužbom da koristi lažno ime

339
SHARE

Justin Bieber iz Jakcsonvillea ima popriličnih problema otkad se njegov mladi imenjak iz Kanade proslavio. 35-godišnjak koji se zove isto kao tinejdžerska zvezda, ne može spavati noću, jer ga neprestano zovu obožavateljke mladog pevača koje misle da imaju pravi broj telefona. Svakog jutra dočeka ga poštanski sandučić pun pisama fanova, a dobija ponude i za pevačke tezge. “Poznati pevači me zovu i kažu ‘Želim da pevam sa tobom ovaj vikend’, a ja im odgovorim ‘Verujte mi, ne želite čuti kako ja pevam'”, kaže 35-godišnjak. Promenio je broj telefona i prijavio ga na supruzino ime, ali nije pomoglo. Dobija oko 25 poruka u sat vremena na sekretarici. Najčešće mora jednostavno isključiti telefon.

Njegov profil na Facebooku suspendovan je pod optužbom da se lažno predstavlja kao zvezda. Imao je profil šest meseci kada je jednostavno udaljen s društvene mreže, bez upozorenja ili e-maila. “Izgleda da je njihova politika da prvo suspenduju i nikad ne postavljaju pitanja”, kaže Justin. Bio je nakratko izbačen i s društvene mreže Ping. Iako dnevno dobija oko desetak pisama, kaže kako to ima i svojih svetlijih strana. “Ljudi sada konačno znaju izgovoriti moje ime. Pre su ga svi pogrešno izgovarali, a sada se to više ne događa. Obično mi se blagajnice u prodavnici smeju kada provuku moju karticu, najčešće mi kažu: ‘Jadni vi. Nije vam lako'”, ispričao je Justin Bieber iz Jacksonvillea.

20 KOMENTARA

  1. Bravo ponovo kasniš sa vestima!!!Ovo je juče bilo na MTV sajtu!!!Što se tiče Justina………..ne zove se on samo Justin Bieber,puno ime mu je Justin Drew Bieber…………tako da ne zovu se baš isto……….xD

  2. ajoooj bte http://www.youtube.com/watch?v=JVLoBAsU4aM&feature=player_embedded gledaj te ovo….taj decko strasno nervria… x) x) x)

  3. Ovo je stvarno jedna obicna glupost koju sam do sada cula…xDxD:( =(smooooorrr….xDxDxDxDxD Avril Lavigne je ZaKoN….hehehehe..=) =) i Rihanna je carica…majke mi…hehehe…=) =) =) =) =) volela bi da malo ovaj bravo pise u rock bendovima,naprimer o ACDC-u,METALIci,BON JOVIju,LED ZEPPELinu,IRON MAIDEnu,ZZ TOPu,GUNS N ROSESu,LINKIN PARKu…ITD….ITD….ITD…..=) =) =)

  4. @Bojana, ‘ajde objasni nesto. Sta se gubis? -.- Prvo volis Rihannu i Avril Lavigne, a sa druge strane trazis da BRAVVO pise o rock bendovima. Mogu da se kladim da si cula najvise po pet-sest pesama od tih bendova koje si nabrojala -.-

    btw, ne znam zasto sam uopste usla u ovo O.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.