283
2NE1, SNSD i Wonder Girl predvode K-pop invaziju na SAD

2NE1, SNSD i Wonder Girl predvode K-pop invaziju na SAD

283
SHARE

K-pop grupe koje predstavljaju vodeće agencije zabavne industrije u Južnoj Koreji planiraju da izbace svoje albume u Americi već ovog januara!

[youtube JBEMQFLrRdU]

Wonder Girls prve probijaju led singlom “The DJ is Mine” koji će se na YouTube pojaviti sutra. S druge strane, SNSD planiraju izlazak specijalne verzije njihov albuma “The Boys” u SADu kao i Evropi.  Album će se pojaviti u digitalnoj verziji i klasičnoj, na CDu. Na kraju, 2NE1 su udružile snage sa slavnim američkim producentom will.i.amom i sa njim završavaju snimanje materijala. Ipak, datum njihovog američkog debija još je neizvestan.

2. februara, film Wonder Girlsa “Wonder Girls at the Apollo” će doživeti američki premijeru, a zajedno s njim i album ovih devojaka. Dakle, K-pop stiže na američko tržište i više ga ništa ne može zaustaviti! Kako popularnost K-pop muzike raste širom sveta, velike su šanse da ova muzika nađe na sjajan odziv ne samo u Americi, već i u našim krajevima. Šta vi mislite, koja od ovih grupa ima najveće šanse za uspeh?

15 KOMENTARA

  1. 2NE1 definitivno!Najbolje pricaju engleski,imaju stil najslicniji Americkim zvezdama.Plus album sa will.i.am-om ne moze da bude los.
    Wonder Girls isto imaju sansu zbog toga sto ce im se film prikazivati na Teen Nick-u,a cini se da ce nova pesma biti super i mislim da ce popraviti utisak :)
    SM je mogao da napravi novi album za SNSD,jer ni album The Boys nije doziveo neki uspeh.

  2. 2NE1 bravo za vas!!! Vi ste mi fav! SNSD su sve iste i nemaju nista da privuce paznju, WG mogu da uspeju, mada imaju cute image sto se meni ne dopada, a 2NE1 su TOLIKO dobre da i bez debuta u SAD svi znaju za njih ;) KAKO BI BILO AWESOME DA IZBACE ALBUM KOD NAS!!!!!! kupila bih 10 kopija <3 2NE1 saranghae <3

  3. Ja najvise volim SNSD,pogotovo Sooyoung i Yoonu… ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    Ali nisu mi ni losi 2NE1 …a Wonder Girl…pa nisu ni one lose….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.