Start Stars Hot News! 2013 MTV EMA: Velike pobede za Eminema, 1D, Biebsa, Miley i Katy...

2013 MTV EMA: Velike pobede za Eminema, 1D, Biebsa, Miley i Katy Perry!

SHARE

MTV EMA 2013 (3)

U nedelju, 10. novembra, MTV je na još jednoj, 20. i jubuilarnoj po redu dodeli EMA nagrada, ovoga puta i “jubilarno” protresao Amsterdam – a kroz ovo veče za pamćenje nas je vodio očekivano zabavni i sumanuti Redfoo iz dueta LMFAO, koji je odmah, u nezibežnim kupaćim gaćama, podigao publiku na noge izvođenjem pesme “Let’s Get Ridiculous”, a Redfoo je i zvanično ušao u istoriju kao prezenter koji je promenio najviše garderobe na bilo kojim EMA dodelama do sada.

Netherlands 2013 European MTV Awards Show

Osim nagrada, najvažnija stvar na EMA dodelama su nastupi – a tu je spisak apsolutno impresivan. Ovogodišnja VMA zvezda Miley Cyrus je i na svom EMA nastupu predstavila izvođenje o kojem će se pričati – kako je i najavila, nastup je inspirisan vanzemaljcima, a u “mega-twerikgu” za vreme izvođenja pesme “We Can’t Stop” joj se pridružila internet zvezda Little Britney, dok je neumorna Miley nastavila da igra u publici i kasnije ponovo preuzela binu izuzetnim i veoma emotivnim izvođenjem svog aktuelnog hita, pesme “Wrecking Ball”, za koju je Miley Cyrus i odnela nagradu u prestižnoj kategoriji Best Video.

Netherlands 2013 European MTV Awards Media Boards

Koleginica Katy Perry i dobitnica ovogodišnje EMA Best Female nagrade je takođe predstavila izuzetno izvođenje pesme “Unconditionally” – od “gigantske Katy” koja visi 10 metara iznad publike pa do “laserske Katy”, i ovo je nastup o kojem će se dugo pričati. Elegantni Bruno Mars, vlasnik laskave Best Song nagrade, predstavio je izuzetno izvođenje pesme “Gorilla” u pratnji sjajnog benda i plesačke tačke na šipci, dok se kolega Robin Thicke odlučio za predstavljanje pesme “Feels Gold” u društvu i bukvalno “zlatnih i srebrnih” devojaka, da bi mu se kasnije u izvođenju poznatog hita “Blurred Lines” pridružila Iggy Azalea.

Austin Mahone

The Killers, koji su dve večeri ranije već “razvalili” Amsterdam izuzetnim nastupom u klubu Paradiso, predstavili su izvođenja pesama “Shot at the Night” i “Mr. Brightside” u maniru stadionskih nastupa iz 70-tih godina, dok su se Kings Of Leon odlučili za spektakularnu pirotehniku u izvođenju pesme “Beautiful War”. Icona Pop su predstavile – naravno – svoj nezaobilazni hit “I Love It”, Imagine Dragons su nastupili u Music Hallu i predstavili izuzetnu verziju pesme “Radioctive”, a mega-žurka se paralelno odvijala u klubu Melkweg, gde su Afrojack, Snoop Lion i 7 Days Of Funk, između ostalog, predstavili i zajedničku verziju pesme “Gin and Juice”. Naravno, tu je bio i gost iznenađenja i dobitnik čak dve ovogodišnje EMA nagrade, Best Hip-Hop i Global Icon – jedinstveni Eminem, dobitnik neverovatnih 14 EMA nagrada, se predstavio izvođenjem pesama “Berzerk” i “Rap God”.

Netherlands 2013 European MTV Awards Show

Prezenterke i prezenteri na jubilarnim EMA dodelama su, između ostalh, bili Jared Leto (Thirty Seconds To Mars su i dobitnici Best Alternative nagrade), RJ Mitte (“Breaking Bad”), Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Rita Ora, Dizzee Rascal, Ellie Goulding, Carice van Houten (“Game of Thrones”) i Colton Haynes (“Teen Wolf”).

Netherlands Music MTV Screamers

A sada, nagrade – ove godine, MTV je prikupio neverovatnih i rekordnih 292 miliona glasova za razne EMA kategorije koji su značajno uticali na spisak koji možete da vidite ispod – 2013 MTV EMA pobednice i pobednici su:

BEST SONG/NAJBOLJA PESMA: Bruno Mars – “Locked Out Of Heaven”
BEST VIDEO/NAJBOLJI VIDEO: Miley Cyrus – “Wrecking Ball”
BEST NEW/NAJBOLJI NOVI IZVOĐAČI: Macklemore & Ryan Lewis
BEST FEMALE/NAJBOLJA IZVOĐAČICA: Katy Perry
BEST MALE/NAJBOLJI IZVOĐAČ: Justin Bieber
BEST POP/NAJBOLJI POP IZVOĐAČ: One Direction
BEST LIVE/NAJBOLJA IZVOĐAČICA UŽIVO: Beyoncé
BEST HIP HOP/NAJBOLJI HIP HOP IZVOĐAČ: Eminem
BEST ROCK/NAJBOLJI ROCK IZVOĐAČI: Green Day
BEST ELECTRONIC/NAJBOLJI IZVOĐAČ ELEKTRONSKE MUZIKE: Avicii
BEST ALTERNATIVE/NAJBOLJI ALTERNATIVNI IZVOĐAČI: Thirty Seconds To Mars
BEST LOOK/NAJBOLJI IZGLED: Harry Styles
BIGGEST FANS/NAJSTRASTVENIJI FANOVI: Tokio Hotel
BEST WORLD STAGE/NAJBOLJI WORLD STAGE NASTUP: Linkin Park – Mexico 2012
BEST PUSH/NAJBOLJI PUSH IZVOĐAČ: Austin Mahone – April 2013
BEST WORLDWIDE ACT/NAJBOLJA WORLDWIDE IZVOĐAČICA: 李宇春Chris Lee
GLOBAL ICON: Eminem

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

OSTAVI KOMENTAR