Start Stars Hot News! 2012 MTV EMA: Stižu Kim Kardashian i The Jonas Brothers!

2012 MTV EMA: Stižu Kim Kardashian i The Jonas Brothers!

SHARE

Kim Kardashian, The Jonas Brothers, Brett Davern iz MTVjeve serije “Awkward”, ekipa serije “Geordie Shore” i David Hasselhoff pojaviće se na 2012 MTV EMA.

null

“2012 MTV EMA Red Carpet Show” biće događaj koji ne smete da propustite jer je MTV danas objavio da će Ludacris na crvenom tepihu u Frankfurtu imati ekskluzivnu svetsku premijeru svog novog muzičkog spota za pesmu “Rest of My Life” nastalu u saradnji sa Usherom i Davidom Guettom. Ludacris će se takođe pojaviti i na glavnoj ceremoniji dodele. Emisija “2012 MTV EMA Red Carpet Show”, uz međunarodnu ekipu voditelja koju čine Tim Kash, Louise Roe i Sway, počeće u nedelju, 11. novembra, u 20:00 i gledaocima će pružiti detaljan uvid u sve događaje koji će prethoditi samoj dodeli, uključujući intervjue s najvećim izvođačima i slavnima koji će se okupiti u Frankfurtu da bi se zabavili na jedinstvenom MTV-jevom događaju koji slavi najaktuelnije muzičke zvezde sa svih krajeva sveta.

null

MTV je danas takođe objavio da da je potvrđeno pojavljivanje zvezde realityja i društvenih događaja Kim Kardashian, muzičara i glumaca nominovanih za nagradu GRAMMY® Nicka, Kevina i Joea Jonasa, zvezde popularne MTV-jeve serije “Awkward” Bretta Daverna, ekipe serije “Geordie Shore”, najgledanije serija MTV UK-a ikad, kao i supermodela Anne V i Isabeli Fontana na dodeli “2012 MTV EMA.”

null

Izbrisan je deo sa Ludacrisom. Producent i DJ Madeon imaće posebnu ulogu na svečanosti: publika će tokom cele večeri moći da uživa u jedinstvenim miksevima francuskog muzičkog genija, koji će se potruditi da zadrži publiku na nogama i da energija bude uzavrela do maksimuma. Za to vreme, glumac David Hasselhoff će izveštavati iz backstagea putem društvenih medija, komentarisaće nastupe, razgovaraće sa izvođačima i prenosiće njegov dožiljaj 2012 MTV EMA.

19. po redu godišnja dodela MTV EMA, koju vodi supermodel Heidi Klum, prenosiće se uživo iz frankfurtske istorijske dvorane Festhalle u nedelju, 11. novembra, u 20.00 preko MTV kanala širom sveta. Svečanost dodele “2012 MTV EMA” uključivaće fantastične nastupe izvođača kao što su Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen, fun., Rita Ora, Alicia Keys, Pitbull, The Killers i Psy.

Fanovi mogu da glasaju za kategorije Worldwide Act, Najbolji izvođač uživo, Najbolji novi izvođač i druge kategorije za EMA na www.mtvema.com. Glasanje za kategorije EMA otvoreno je do petka, 9. novembra do 23:00. Pobednik u kategoriji Worldwide Act biće proglašen na svečanosti dodele u Frankfurtu.

OSTAVI KOMENTAR