Start Stars Hot News! 2012 MTV EMA: Justin Bieber, Taylor Swift i Psy najveći pobednici

2012 MTV EMA: Justin Bieber, Taylor Swift i Psy najveći pobednici

SHARE

Veče u Frankfurtu obeležilo je nekoliko sjajnih nastupa, ali i Justin Bieber odnosno Taylor Swift, koji su osvojili po tri nagrade.

null

Taylor koja je u nedelju izgledala zaista prelepo u dugoj srebrnoj haljini proglašena je za najboljeg ženskog izvođača, najboljeg koncertnog izvođača a dobila je i priznanje za najbolji izgled. Za razliku od nje, Beibs se nije pojavio na ceremoniji a trijumfovao je u kategorijama najbolji muški izvođač, najbolji pop izvođač i najbolji World Stage nastup. Do vrednih nagrada došli su i Carly Rae Jepsen, Linkin Park ali i One Direction, koji je dobio dva priznanja.

null

Osvajajući svoj prvi EMA, Taylor je priznala da su kod nje proradile emocije: “Ovo je neverovatno”, rekla je. “Ovo je prvi put da putujem po Evropi. Hvala što ste mi dali još jedan razlog da se vratim”. Belieberima je juče nedostajao Justin a Kim Kardashian Harry Styles! Rijaliti zvezda našalila se kako joj je žao što nije pozvala pevača One Directiona, jer je čula priču da mu se jako dopada.

null

Sjajne nastupe noćas su imali Rita Ora, Muse, The Killers, Alicia Keys, No Doubt, Taylor Swift…ali najupečatljiviji je ponovo bio Psy čiji je “Gangnam Style” najveće muzičko iznenađenje u svetu u prethodnih nekoliko godina. On je dobio i priznanje za najbolji video, pa se zahvalio svojoj supruzi ali i milionima svojih fanova.

null

Evo i kompletne liste dobitnika:

Best Song: Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
Best Female: Taylor Swift
Best Male: Justin Bieber Best Pop: Justin Bieber
Best New Act: One Direction
Best Live Act: Taylor Swift
Best Hip Hop: Nicki Minaj
Best Rock: Linkin Park
Best Electronic: David Guetta
Best Alternative: Lana Del Rey
Best Video: Psy – Gangnam Style Best Look: Taylor Swift
Best World Stage: Justin Bieber
Biggest Fans: One Direction
Best Push: Carly Rae Jepsen

FOTO: FAME, SIPA

OSTAVI KOMENTAR