Start Stars Hot News! 1D zubna pasta i Rihannin kišobran: Najčudniji celeb proizvodi

1D zubna pasta i Rihannin kišobran: Najčudniji celeb proizvodi

SHARE

Slavni holivudski par Brad Pitt i Angelina Jolie nedavno su objavili da će da proizvode vino sa svog imanja u Francuskoj. Ova vest podsetila nas je na još neke čudne poslovne izlete poznatih.

1. Prošlog meseca objavljeno je da će Nicole Roberts, članica grupe Girls Aloud, da proizvede i promoviše svoju nijansu farbe. Radi se o boji “indigo night”.

2. One Direction izbacio je mnogo proizvoda sa svojim imenom, uključujući i pastu za zube, koju su napravili u saradnji sa brendom Colgate.

3. Pre tri godine engleski bend JSL pozajmio je svoje ime za liniju Durex kondoma pod imenom “Just Love Safe”. Linija je sadržala četri  vrste kondoma, svaki sa likom jednog momka iz benda na pakovanju. Godinu dana kasnije objavljeno je da su ovi kondomi bili izuzetno traženi i dobro prodavani.

3. U isto vreme kada su One Direction pustili svoje paste za zube u prodaju, i Justin Bieber uključio se u ovu akciju, pa je stvorio četkicu za zube koja peva dva hita slavnog pevača. Trajanje pesama poklapa se sa preporučenim vremenom za pranje zuba.

4. Rihannin hit iz 2007. godine “Umbrella” podstakao je proizvođače kišobrana da stvore kišobran sa pevačicinim imeno, što je i urađeno. Ovi kišobrani imali su sjajan uspeh na tržištu i vrlo brzo su rasprodani.

OSTAVI KOMENTAR