Start Stars Hot News! 1D pobegli sa aerodroma i ostavili Directionere u suzama

1D pobegli sa aerodroma i ostavili Directionere u suzama

SHARE

one direction

Preko 200 Directionera ostalo je razočarano na aerodromu u Adelejdu, pošto su satima čekali da se pojave momci iz benda. Ipak, Louis, Zayn i Liam prošunjali su se kroz zadnji izlaz a da nisu pozdravili fanove, kao što to obično rade.

Naime, ova trojica članova benda u nedelju su sleteli na aerodrom ovog australijskog grada, a preko 200 fanova čekali su ih kako bi se pozdravili sa njima i poželeli im dobrodošlicu u njihovu zemlju. Momci su navikli da ovakvu dobrodošlicu imaju gde god da se pojave, i obično su raspoloženi za kratko druženje sa obožavaocima, ali ovog puta se nisu pojavili. Razočarani fanovi napustili su aerodrom sa suzama u očima, zbog čega je Liam posle morao da se izvini i da objasni da su morali da izađu na zadnji izlaz aerodroma iz sigurnosnih razloga. “Izvinjavam se što nismo mogli da stanemo na aerodromu, rečeno nam je da nije bezbedno. U svakom slučaju, divan je osećaj biti u Australiji”, objavio je pevač na Twitteru.
Pojedini fanovi, uglavnom devojke, proveli su i po 13 sati čekajući na priliku da upoznaju One Direction. “Osećam se iznevereno jer smo svi bili tako uzbuđeni što ćemo ih videti. Mogli su makar da promole glave i mahnu nam pre nego što su otišli”, rekla je jedna 17-godišnja Directionerka.
Možda će fanovi imati više sreće danas, kada će se momcima pridružiti Harry i Niall. “Ovo će biti tako zabavno. Obožavam Australiju, opsednut sam ovom zemljom. Ovo će biti sjajnih pet nedelja u Australiji i Novom Zelandu, da li ste spremni?”, tweetovao je Niall pred polazak.
Momci će nastupati na tri koncerta u Adelaidu, koja su već rasprodata, pre nego što se zapute u Pert, Kristčurč i Okland, a potom imaju nastupe i u Melburnu, Sidneju i Brizbejnu.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR