270
1D odgovaraju na kritike tekstova njihovih pesama: “Fanovima se dopadaju!”

1D odgovaraju na kritike tekstova njihovih pesama: “Fanovima se dopadaju!”

270
SHARE

Momci iz benda One Direction nedavno su se našli na meti napada i kritika zbog tekstova njihovih pesama, koje su, prema mišljenju pojedinaca, neprimerene za njihove mlađe obožavaoce.

Radi se o pesmu “Live While We’re Young” iz 2012. godine, u kojoj su pojedini stihovi okarakterisani kao “neprimereni” i “bezobrazni” jer aludiraju na seks. Povodom tih kritika oglasili su se Louis Tomlinson i Harry Styles, tvrdeći da je ova pesma shvaćena na pogrešan način. “Stvar je u tome da svako razume stihove na način na koji želi. Ako ste ih vi razumelina takav način, to je vaša stvar. Ali, ti stihovi mogu da budu shvaćeni i na drugačiji način”, rekao je Louis, dok je Harry dodao: “Mislim da svako razume pesmu na svoj način. Našim fanovima se ova pesma dopada, tako da nema nikakvih problema.”

Izvor: Life Content

27 KOMENTARA

  1. Ma sta oni znaju.. :P.. pjesma je mrak…. neka oni jedu govna…1D je najbolji.. a pjesma LWWY… najbolja… ONA JE OSVOJILA SVIJET.. neka oni gledaju svoja possla.. 

  2. Ko je bio tako mudar da se toga seti 6 meseci nakon objavljivanja pesme? Ma, samo su ljubomorni na SaVrSeNsTvO; nemaju ljudi pametnija posla pa zanovetaju. I’m Directioner!!! 4ever :) :D

  3. ONE DIRECTION <3 HARRY,NIALL,ZAYN,LOUIS,LIAM<3,3ONI SU VRH VRHOVA A OVI STO SU LJUBOMORNI NEKA IH OSTAVE NA MIRU!<3NJIMA JE KRIVO STO NISU USPESNI I LEPI KAO ONI !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.