Start Stars Hot News! 1D i Wanted u nikad gorim odnosima: Žestok sukob Louisa i Toma,...

1D i Wanted u nikad gorim odnosima: Žestok sukob Louisa i Toma, zaratile i devojke!

SHARE

null

Iako smo pomislili kako je sukob momaka iz One Directiona i The Wanteda stvar prošlosti, netrpeljivost između benda ponovo se rodila na tviteru.

Sve je izgleda počelo kad je Louis Tomlinson za vreme koncerta u Londonu pomenuo The Wanted i rekao da njih podržava Jake Bugg, koji se poslednjih par meseci proslavio vređajući One Direction. Nakon toga iz hiljade grla čuo se zvuk negodovanja a Louis je hteo da smiri situaciju pa je dodao: “Volimo i te ljude, cenimo ih kao izvođače.” Ipak, Tom Parker iz The Wanteda osetio se vrlo uvređenim, pa je napao Louisa na tviteru rečima: “Pričaš o nama i na vašim svirkama. Zar ti je toliko krivo što nisi u našoj grupi?” Louis mu je odmah odgovori, napisavši: “Druškane, obojica znamo kako ne bih ni gubio vreme dolazeći na audiciju za tvoj bend. Smešni ste što izigravate opasne momke.”

null

Međusobno vređanje nastavljeno je kroz još nekoliko poruka, od kojih je većina kasnije obrisana.Po stranu nisu mogle ostati ni devojke. Liamova draga, Danielle Peazer sve je prokomentarisala rečima “O bože” ali su Louisova devojka Eleanor Calder i Tomovoa devojka Kelsey Hardwick bile vrlo žestoke. Kelsey je objavila na svog nalogu poruku koja glasi: “Louis provodi više vremena šaljući poruke Tomu Parkeru nego svojim fanovima” a Eleanor je podsetila svoje sledebnike na to kako su Kelsey jednom prilikom ispale grudi u javnosti. Kelsey to nije prećutala, pa joj je odgovorila: “Vidi ti nje! Da li si možda htela da vidiš više?”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR