800
1D hejteri udružuju snage?

1D hejteri udružuju snage?

800
SHARE

null

Britanski muzičari Paloma Faith i Jake Bugg nedavno su žestoko kritikovali One Direction i složni su u tome da bend dobija preveliku pažnju, a sad planiraju saradnju!

Paloma i Jake bili su gosti jednog tokšoua a Paloma je sad govorila za časopis BANG Showbiz otkrivši: “On je vrlo zauzet, ali pokušavamo da uradimo nešto. Zaista želim duet sa Jakeom Buggom. Nadam se da će se to desiti. Prvo sam ga srela u tokšou i tad smo postali prijatelji. Često ga viđam.” Hoće li Paloma i Jake uspeti da duetom barem na momenat gurnu One Direction u drugi plan?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

49 KOMENTARA

  1. A da vi prvo naučite da pišete, ili da kojim slučajem proverite da li ste ispravno otkucali rečenicu? Ne, ništa od toga, a? Za jedno par godina ti njihovi “hitovi” (kreštanje u prazno) biće zaboravljeni. I baš bi mi bilo drago da ovo dvoje uspeju. I ne shvatam šta njoj nedostaje? Jedino čega ovde nedostaje je malo pameti u vašim glavama… i roditeljske kontrole očigledno.

  2. Hahahahhaahaha oni?Ma ko su oni uopce nikad nisam cula za njih..Zar oni nemaju pojma koliko One Direction imaju fanova koji ih nikad nece napustiti…..Odjednom su se tu stvorili i govore mi ćemo biti bolji ahahaha dajte molim vas hahaha

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.