297
17-godišnji reper poručio Katy Perry: “Prebiću te”

17-godišnji reper poručio Katy Perry: “Prebiću te”

297
SHARE

2

Katy Perry prokomentarisala je u negativnom tonu pesmu mladog repera Chief Keefa, nakon čega joj se on obratio na vrlo nepristojan način.

Katy je bila razočarana kad je na radiju čula njegovu pesmu pod nazivom “Hate Bein’ Sober” (Mrzim da sam trezan), pa je na svom tviteru napisala: “Upravo sam čula novu pesmu na radiju koja se zove ‘Mrzim da sam trezan’. Sad zaista sumnjam u ovaj svet.” 17-godišnjak video je njenu poruku pa je odlučio da joj vrlo nezrelo odgovori i to salvom najružnijih psovki uz pretnju: “Isprebijaću te”.

8

Ipak, Katy se ponela kao prava dama – ne želeći svađu, izvinila se Chief Keefu rečima: “Gospodine Keef, žao mi je ako sam vas uvredila. Nisam ni znala da je to tvoja pesma. Ja u stvari volim spot za tvoju pesmu ‘Don’t Like.’ Samo sam iznela generalan stav o tome kako naša generacija samo želi da konstantno bude pijana.” Koliko drugih osoba bi poput Katy reagovalo na ovaj način, iako ima sva prava da bude vrlo ljuta na repera?

IZVOR: Life Content

17 KOMENTARA

 1. Koji idiot!
  Dobro da je Katy bila smirena i da mu je fino odgovorila a ne nastavila da se svadja s njim!

 2. Kada bi smeo od mene da je prebije.Katty nemoj da se brines to je neka kukavica pa preti damama.Ti bi njega prebila. Katty 4ever

 3. ALO AJDE TISINA I STISAJTE OVU OVDE PROPALU PEVACICU I NEMOJTE DA MI DIRATE CHIEF KEEFA E STE CULI BRE!AJDE TISINA SAD ODMA.CHIEF KEEF CE JOJ DATI JEDAN SAMAR NECE ZNATI GDE JE I SMISLJACE PESME O NJEMU I NJEGOVOM UDARCU KOLIKO JE BIO JAK.

  • Hajde mrš seljačino jedna! I ti bi da prijetiš?! Koliko je Katy “propala” dokazuje činjenica da je jedna od najpopularnijih žena na svijetu! A ko je taj tvoj seljak? Niko! Pi*kica najobičnija! On prijeti ženi 10 godina starijoj od njega!

   To je jednostavno retadirano derište!

   I nećemo da se stišamo, šta sad?! Iskoćit ćeš mi iz ekrana i prebit me? Fanovi agresivnih ljudi su i sami agresivni ali ti sao najobičnija kukavica!

   Bye!

 4. CHIEF KEEF Ma jebem ti mamu ja malo. Ne, lik je picka, aloo, da tuce zenu…A ti Bravo slobodno izbrisi moj komentar, to je ovde tradicija.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.