462
13-godišnjakinja pretila smrću Deda Mrazu ako joj ne donese Justina Biebera

13-godišnjakinja pretila smrću Deda Mrazu ako joj ne donese Justina Biebera

462
SHARE

Frustirana 13-godišnjakinja napisala je ove godine preteće pismo Deda Mrazu, a britanski mediji kažu kako u njemu stoji da mu preti smrću i smrću njegovih irvasa koje bi, ako joj ne ispune makar dve želje s popisa, ispekla i poslužila beskućnicima.

Pismo mlade Makeede Austin je upravo njena mama pokazala medijima i izjavila: “Kada sam našla to pismo, bilo mi je smešno. Ali sada kada sam malo razmislila, poslednja stvar koju želimo je da ubije Djeda Mraza”. Iako ova 13-godišnjakinja u tom istom pismu tvrdi kako ne veruje više u njega, od Mraza traži da joj donese mobilni i pravog Justina Biebera kao svoje dve najveće želje.

“Ljuta sam jer sam mislila kako ove godine neću dobiti ono što sam htela. Zato hoću sve što sam napisala i ne vidim zašto to ne bih i dobila”, napisala je u pismu, a ono završava rečima: “Upamti, ako barem dve stvari od svega ovoga ne dobijem, mrtav si”.

37 KOMENTARA

  1. ”britanski mediji kažu kako u njemu stoji da mu preti smrću i smrću njegovih irvasa” aaaaa umirem hahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahaha!A sto su joj irvasi zgrijesili!!! hahahhahahhahahha XDDDD

  2. JAOOO!!! i jos se njena majka smijala kad je to vidjela…. STRASNOOO

    hoce mobitel… danas mobitel mozes nabaviti za dzabe a ona trazi od djeda mraza…..:O :O
    katastrofa…. boze spasi nas od ovakvih budala!

  3. boze dragi. ona vjeruje u deda mraza? a jos gore, ispeci irvase i posluziti beskucnicima? svakako nece dobiti justina tako da je deda mrtav.

  4. Hahahah nemojte tako komentarisati ljudi, ako ovo procita, ubice i vas…xP

    Btw, maloj predlazem da ide da se leci ili nesto…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.