705
13-godišnja “mala Beyonce” izbačena iz X Factora: bacila se na pod i...

13-godišnja “mala Beyonce” izbačena iz X Factora: bacila se na pod i jecala

705
SHARE

Žiri američkog X Factora je morao da bira ko ostaje između dvoje polufinalista, 20-godišnjeg Marcusa Cantyja i 13-godišnje Rachel Crow.  Žiri se izjasnio s dva glasa za Rachelin ostanak i jedan za Marcusov ostanak.

[youtube xAF6QJxWLjE]

Kad je Nicole Scherzinger došla na red za izjašnjavanje, zbunila se, skoro rasplakala i nije mogla preuzeti odgovornost izbacivanja bilo kojeg od njih dvoje, pa je glasala za Marcusa. Njenim glasom Marcus i Rachel su izjednačeni pa je publika odlučivala o ostanku. Dok se Rachel za vreme glasanja žirija hrabro držala i čak tešila Nicole da ne plače, u trenutku kad je voditelj Steve Jones obznanio da je publika odlučila da Rachel ide kući, dogodilo se neočekivano. Rachel je pala na pod i nekontrolisano počela da plače i jeca. Dok je voditelj ostao zbunjen, Nicole se uhvatila za glavu, na pozornicu je dotrčala majka ucveljene devojčice i počela da je teši. Devojčica je uzvikivala majci: “Mama, obećala si. Mama, obećala si!”

Intervenisao je i predsednik žirija Simon Cowell i devojčica se s vremenom smirila. U SAD-u je dozvoljeno i mlađim učesnicima da nastupaju na talent šouima, dok je primera radi u Velikoj Britaniji uveden starosni minimum od 16 godina. Smatra se da su mlađa deca preosetljiva da bi se nosila sa stresom i pritiskom ovakvih takmičenja.

13 KOMENTARA

  1. Shvatam da ima 13 god,i da je to pritisak i sve,ali ovakav nastup joj zaista nije bio potreban,to da tako place i ta scena…zao mi je sto je ispala,ali sigurno nece ostati neangzovana,tek je pocela njena karijera :))

  2. O Boze…Devojcica je sve vreme bila u fazonu “Nema veze ako me izbacite,podnecu to” a onda se tako baca na pod i pravi scenu o.O

  3. Slazem se da je reakcija bila preterana i pomalo je izgledala kao razmazeno derishte. Mada sta ocekivati od devojcice njenih godina. Xfactor treba da poveca starosnu granicu upravo iz ovakvih razloga.

  4. Ma ja je nista ne razumem..Ona kaze..Okej je…A kada su joj rekli da je ispala…Ona odmah…Mama,obecala si….Deriste!!!!!!A zao mi je samo Nikol….Bas se prestravila….. Pozzzzzzzzzzzz :)

  5. pogledajte ovu malu…da li stvarno mislite da se ovo dete pretvara??? zar ne vidite da je pod pritiskom nije mogla da podnese sto je ispala i zato pocela da place,zar ne vidite da su ovo iskrene suze??

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.