Start Stars Hot News! 13-godišnja “mala Beyonce” izbačena iz X Factora: bacila se na pod i...

13-godišnja “mala Beyonce” izbačena iz X Factora: bacila se na pod i jecala

SHARE

Žiri američkog X Factora je morao da bira ko ostaje između dvoje polufinalista, 20-godišnjeg Marcusa Cantyja i 13-godišnje Rachel Crow.  Žiri se izjasnio s dva glasa za Rachelin ostanak i jedan za Marcusov ostanak.

[youtube xAF6QJxWLjE]

Kad je Nicole Scherzinger došla na red za izjašnjavanje, zbunila se, skoro rasplakala i nije mogla preuzeti odgovornost izbacivanja bilo kojeg od njih dvoje, pa je glasala za Marcusa. Njenim glasom Marcus i Rachel su izjednačeni pa je publika odlučivala o ostanku. Dok se Rachel za vreme glasanja žirija hrabro držala i čak tešila Nicole da ne plače, u trenutku kad je voditelj Steve Jones obznanio da je publika odlučila da Rachel ide kući, dogodilo se neočekivano. Rachel je pala na pod i nekontrolisano počela da plače i jeca. Dok je voditelj ostao zbunjen, Nicole se uhvatila za glavu, na pozornicu je dotrčala majka ucveljene devojčice i počela da je teši. Devojčica je uzvikivala majci: “Mama, obećala si. Mama, obećala si!”

Intervenisao je i predsednik žirija Simon Cowell i devojčica se s vremenom smirila. U SAD-u je dozvoljeno i mlađim učesnicima da nastupaju na talent šouima, dok je primera radi u Velikoj Britaniji uveden starosni minimum od 16 godina. Smatra se da su mlađa deca preosetljiva da bi se nosila sa stresom i pritiskom ovakvih takmičenja.

OSTAVI KOMENTAR