1205
„Priđi bliže“ – prva tinejdžerska serija RTS-a

„Priđi bliže“ – prva tinejdžerska serija RTS-a

1205
SHARE

Loving couple having fun on the beach

Posle višemesečnih priprema, u Valjevu je prošle nedelje pala prva klapa tinejdžerske serije „Priđi bliže“, koja se snima u produkciji javnog servisa.
Novi projekat Radio televizije Srbije imaće šesnaest epizoda tokom kojih ćemo pratiti život i odrastanje glavne junakinje Bebe, koju tumači Jovana Andrić, učenica drugog razreda Petnaeste Beogradske gimnazije.
Pored tridesetak mladih glumaca naturščika, mahom beogradskih gimnazijalaca, u seriji igra i proverena glumačka ekipa u kojoj se nalaze Ivana Mihić, Gorica Popović, Nebojša Dugalić, Mićko Ljubičić i drugi.
“Serija jeste priča o ljubavi. Prvenstveno, priča o ljubavi među ljudima, o međuljudskim odnosima i problemima u međuljudskim odnosima”, izjavio je reditelj Petar Stanojlović za RTS.
Početak emitovanja serije „Priđi bliže“ očekuje se u feburaru naredne godine.

11 KOMENTARA

  1. Serija je super samo sto od obaveza nisam stigla da gledam sve epizode pa bih vas zamolila da mi posaljete epizode na moj e-mail ili da mi posaljete livk na kojem mogu da nadjem sve epizode a mozete i da emitujete seriju ponovo svima bi se sigurno dopalo…………………………………….pozdrav za sve prijatelje serije,glumce i sve koji su ucestvovali u pripremi serije………pozdrav………………………..hvala unapred

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.