Start Stars Holivudske zvezde čistile toalete i prodavale krofne pre nego što su zasjale...

Holivudske zvezde čistile toalete i prodavale krofne pre nego što su zasjale u svetu glamura

SHARE

Neke holivudske zvezde, koje danas sjaje punom snagom, morale su se pošteno namučiti pre nego što su stekle svoj zavidni status. Dok još na bankovnim računima nisu imale milione, novac za preživljavanje zarađivale su nimalo glamuroznim poslovima, baš kao i većina “normalnih” ljudi. Metla ili četka za ribanje nekima od njim dobro su poznati alati za rad, iako se verovatno tih vremena ne prisećaju s preteranom nostalgijom.

Jen Aniston zarađivala je čisteći toalete

Jennifer Aniston danas je na samom vrhu no pre “Prijatelja” i holivudskog glamura slavna je glumica bila obična čistačica. Posao joj uopšte nije bio lagan, a ni atraktivan; Jennifer je za život zarađivala čišćenjem WC-a. Od tih vremena navodno je opsednuta čistoćom svog sanitarnog čvora, te iako ga sigurno više ne riba sama, WC u njenoj kući uvek mora biti besprekorno čist i uglancan.

Pre nego što je zavladala svetskom muzičkom scenom, Beyonce je takođe naučila ceniti mukotrpan rad. Dok još nisu postojale Destiny`s Child, a Jay-Z nikada nije čuo za nju, pevačica je zarađivala novac metenjem poda i javljanjem na telefon u frizerskom salonu svoje majke.

Pojam muškog seksipila, Brad Pitt, nekada je davno bio tek još jedan mladić koji sanja o velikoj karijeri. Glumac je odustao od fakulteta, a karijera mu je još bila nepostojeća. Kako bi preživeo, na sebe je navukao kostim gigantskog pileta i reklamirao jedan meksički restoran. Iako je čak i u tom kostimu sigurno bio neodoljiv, Brad se verovatno ne bi rado vratio u tako daleku prošlost.

Ni Madonna nije oduvek na raspolaganju imala gomile novca. Nekadašnja ikona stila pre no što je postala slavna bavila se prodajom onoga što danas verojatno ne bi konzumirala ni u najluđim snovima. Pevačica je novac zarađivala prodajući krofne u Dunkin Donutsu. Slično neglamurozan posao imao je i Simon Cowell, današnji multimilioner koji od nepoznatih stvara zvezde. Pre nego što je i sam postao deo mondenskog sveta, Simon je radio kao poštar.

OSTAVI KOMENTAR