Start Stars Hayley Williams: Veliki povratak Paramorea!

Hayley Williams: Veliki povratak Paramorea!

SHARE

 photo fashion_scans_remastered-hayley_williams-nylon_usa-april_2013-scanned_by_vampirehorde-hq-5_zps0fb117d7.jpg

Posle duge pauze rokeri iz sastava Paramore vraćaju se na veliku scenu a upravo o tome govorila je liderka benda Hayley Williams, koja je uradila editorijal za časopis Nylon.

 photo fashion_scans_remastered-hayley_williams-nylon_usa-april_2013-scanned_by_vampirehorde-hq-1_zps2f9093d3.jpg

 photo fashion_scans_remastered-hayley_williams-nylon_usa-april_2013-scanned_by_vampirehorde-hq-4_zpsd48b6df7.jpg

Sjajna muzičarka govorila je o svojim iskustvima vezanim za pisanje novog albuma ali i tome kako je biti slavna rokerka. “Po meni, sve vezano za slavu je glupo. Bukvalno se osećam kao idiot”, rekla je. “Sve što želim jeste da budem normalna osoba…Više volim tu svoju stranu nego ovu drugu gde se sređujem i poziram za kamere ili naslovnicu.”

 photo fashion_scans_remastered-hayley_williams-nylon_usa-april_2013-scanned_by_vampirehorde-hq-6_zps4efd82eb.jpg

Hayley je pričala i o vremenu kad su pojedini članovi napuštali bend. “Iz faze ‘Hej, više ne želimo da budemo u bendu’ došlo smo do stvarno čupave situacije gde sam se ja pitala ‘Kako se ovo desilo? Zašto se ovo dešava?’ Znam da sam po prirodi nasmejana osoba ali kad me neko povredi ili uznemiri, mogu da poludim. Neko vreme sam ludela i pitala se kad će se ovo završiti. Ali na sreću jeste, zahvalna sam na svemu dobrom što je proisteklo iz toga.”

 photo HWilliams031820133_zpsc9bba12d.jpg

Kad je reč o novom albumu, Hayley obećava promene. “Nismo želeli da idemo unazad. Želeli smo napred, tako da smo se zaista potrudili. Osećali smo se kao deca koja tek pokreću bend.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR