537
Harry Styles uradio novu tetovažu, Taylor mu čuvala strah

Harry Styles uradio novu tetovažu, Taylor mu čuvala strah

537
SHARE

null

Harryju ne propušta priliku da uradi novu tetovažu a ovog puta sigurno mu je bilo lakše da istrpi bol, jer je pored njega bila devojka, Taylor Swift.

null

null

null

Slavni par bio je u Los Anđelesu gde je posetio “Shamrock Tattoo Parlor” kako bi Hazzi bio urađen novi crtež na telu. Pevač se odlučio da uradi veliki jedrenjak na svom levom ramenu, koji je smešten pored jedne ranije tetovaže. Jedan od svedoka celog događaja rekao je štampi: “Taylor je provela sat vremena u salonu sa Harryjem dok je on radio novu tetovažu kod svog omiljenog umetnika. Za to vreme Harryjevo obezbeđenje prebacilo je njegov prtljag u Taylorina kola. Kasnije su zajedno izašli iz salona a bili su raspoloženi da popričaju s okupljenim fanovima koji su ih čekali.”

null

null

null

22 KOMENTARA

  1. ja se ne brinem zbog “haylor” zato sto ce se to zavrsiti uskoro kao sa svakim njenim deckom…a i jbt ko prilpak je gde je harry tu je i ona boze -.- da li je on srecniji s njom, svaki put kad ih vidim on je namrgodjen a kad je sa ortacima je veoma srecan i cula sam mnogo toga sto vi verovatno niste jer ne idete na tumblr ali ok necu nist ada govorim jer ne znam dal je istina

  2. Ovaa stvarno nije normalna,ne dopusta mu da dise! BOZE ona mu je cuvala strah,ja bi seod nje jos vise uplasila!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.