Start Stars Harry Potter pokazao svoju mračnu stranu, pogledajte trejlere pune strepnje i straha

Harry Potter pokazao svoju mračnu stranu, pogledajte trejlere pune strepnje i straha

SHARE

Po uzoru na “Twilight” sagu koja posterima junaka i trailerima “pumpa” atmosferu uoči izlaska filma, slično je učinio Warner Bros za novi nastavak “Harryja Pottera”. Filmska kompanija je objavila osam novih spotova za film “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1”. Iako su mnogu očekivali da će atmosfera novog nastavka biti mračnija od prethodnika, spotovi pokazuju koliko se zaista uradilo po tom pitanju. Film bi trebalo da bude u bioskopima za nepunih mesec dana, a fanovi će moći videti kako napreduje Harryjeva potraga za horkruksima i borba protiv Voldemorta.

Prva dva videa pokazuju ranije nastavke te dočaravaju kako su Harry i prijatelji izgledali kao deca. Nakon toga, vidimo ih u drukčijem, odraslijem izdanju, a najzanimljivija je scena u kojoj Harry Potter nosi grudnjak. Oba spota završavaju prikazivanjem Dobbyja.

[youtube JrjZdVSzBMA]

[youtube czDmcZ4ozJk]

Treći trailer uglavnom prikazuje mnogo jurnjave koje će u filmu biti u običnim količinama, a konačno je viđen i oproštajni poljubac Harryja i Ginny. U četvrtom traileru može se videti mračna strana filma koju dočaravaju Snape i dementori te Smrtonoše u Ministarstvu magije.

[youtube 1K4pYu8sujc]

[youtube _mxKAj5Y9Pc]

Peti spot za film Harryja Pottera prava je poslastica za fanove, jer prikazuje uništenje horkruksa i sve događaje koji su prethodili tome. Samo istinski fanovi znaju kako to izgleda kad se uništi deo Voldemortove duše, a sada to imaju priliku i videti u spektakularnom prikazu. Šesti trailer pokazuje pripreme za konačnu bitku dobra i zla.

[youtube o0oWTS4GYik]

[youtube RJIT6PzCkh0]

U sedmom spotu svaki od junaka se na svoj način bori protiv nadolazećih smrtonoša, a osmi najavljuje dolazak “mračnog doba”.

[youtube FYgBGiFeKx8]

[youtube lcdE22_TRnk]

OSTAVI KOMENTAR