2635
Glamur na dodeli Zlatnog globusa

Glamur na dodeli Zlatnog globusa

2635
SHARE

Iako se nagrada našla u senci skandala i navodnog nameštanja nominovanih, brojne glumce to nije sprečilo da se prošetaju crvenim tepihom i vide jesu li među dobitnicima.

Za taj dan posebno su se uređivale žene, a mnoge od njih pokazale su  zavidne kreacije.

Angelina Jolie je bila u zelenoj haljini koju je upotpunila odgovarajućim nakitom, smaragdnim prstenom.

Kelly Osbourne je bila neprepoznatljiva, odskačući od sopstvenog stila, pa na njoj te večeri nije bilo niti jednog rokerskog detalja. Imala je glamuroznu haljinu i frizuru pa je plenila pažnju fotografa.

Slična stvar dogodila se i s dobitnicom večeri, Natalie Portman. Tipična holivudska lepotica odenula je pomalo lepršavu, ali ipak elegantnu haljinu u kojoj se nazirao mali trudnički stomak.

Za razliku od njih, manekenka Heidi Klum izabrala je seksipil ispred glamura pa je obukla haljinu s prorezom dužinom noge.

Slično je učinila i Christina Aguilera koja je odenula usku haljinu u obliku “sirene”, ali zbog postave ispod crne čipke izgledala je kao da je gola. Budući da je u poslednje vreme malo nabujala u prsima i bokovima, imala je problema s hodanjem u toj, pomalo napadnoj kreaciji.

Tipične lepotice od kojih se i očekivalo da dođu sa stilom, ni ovaj put nisu razočarale. Tako su se crvenim tepihom  elegantnim, ali i seksipilnim haljinama prošetale Eva Longoria, Nicole Kidman, Anne Hathaway…

14 KOMENTARA

  1. Ma sve su lepe na neki svoj nacin i svaka ima svoj stil…Treba postovati to! ♥♥♥

  2. ann hathaway je najlepsa… i eva isto nije losa ali ne svidja mi se sto je haljina crna -.-” natalie portman se UVEK lepo oblaci, a heidi ce biti lepa i da obuce dzak xD

  3. Angelinina haljina mi nije nešto naročito lepa,jer je zelena (nije da ne volim zelenu,ali previše zelene me podseća na nekakvu prašumu :D),Eva – elegantno i crno dopada mi se! Heidi prosto zrači u ovoj šarenoj haljini,Anne sa puno šljkokica (O_O),Christina – pa,onako.. Nicole – jednostavno i belo.
    Pa svaka ima svoj stil,a ovde mi je najlepši Heidin!♥

  4. eva longoria & xtina su ubjedljivo NAJLJEPSHE,u swakom pogledu…..angelina jolie bi možda izgledala dobro u owoj haljini da pojede nesh,ali owako izgleda kao kostur,i izlgeda weoma propalo i staro,bash kao i nicole kidman,jedina razlika je u tome shto je nicole uwijek prelijepa-bila mršawa ili ne.anne hathaway je bila također super obuchena i prelijepa,a haljina heidi klum je bash cool ali nije prikladna za crveni tepih,jer owakwe haljine nisu uopće namijenjene za šetnju crwenim tepihom…eto to je moje mishljenje…PoZzZzZ

  5. Ne mogu da shavtim da neko pise SH umjesto š, ili W umjesto v. Čemu to??? Šta kao to je IN??? Nema dovoljno slova u našem jeziku???

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.