Start Stars Glamur na dodeli Zlatnog globusa

Glamur na dodeli Zlatnog globusa

SHARE

Iako se nagrada našla u senci skandala i navodnog nameštanja nominovanih, brojne glumce to nije sprečilo da se prošetaju crvenim tepihom i vide jesu li među dobitnicima.

Za taj dan posebno su se uređivale žene, a mnoge od njih pokazale su  zavidne kreacije.

Angelina Jolie je bila u zelenoj haljini koju je upotpunila odgovarajućim nakitom, smaragdnim prstenom.

Kelly Osbourne je bila neprepoznatljiva, odskačući od sopstvenog stila, pa na njoj te večeri nije bilo niti jednog rokerskog detalja. Imala je glamuroznu haljinu i frizuru pa je plenila pažnju fotografa.

Slična stvar dogodila se i s dobitnicom večeri, Natalie Portman. Tipična holivudska lepotica odenula je pomalo lepršavu, ali ipak elegantnu haljinu u kojoj se nazirao mali trudnički stomak.

Za razliku od njih, manekenka Heidi Klum izabrala je seksipil ispred glamura pa je obukla haljinu s prorezom dužinom noge.

Slično je učinila i Christina Aguilera koja je odenula usku haljinu u obliku “sirene”, ali zbog postave ispod crne čipke izgledala je kao da je gola. Budući da je u poslednje vreme malo nabujala u prsima i bokovima, imala je problema s hodanjem u toj, pomalo napadnoj kreaciji.

Tipične lepotice od kojih se i očekivalo da dođu sa stilom, ni ovaj put nisu razočarale. Tako su se crvenim tepihom  elegantnim, ali i seksipilnim haljinama prošetale Eva Longoria, Nicole Kidman, Anne Hathaway…

OSTAVI KOMENTAR