Start Stars Filmovi koje TREBA propustiti u 2011. godini (prvi deo)

Filmovi koje TREBA propustiti u 2011. godini (prvi deo)

SHARE

Filmski kritičari sastavili su listu filmova koji će nas po njima, najviše razočarati ove godine.

Ako se za 2011. godinu očekuju brojna uspešna filmska ostvarenja koja će se pojaviti u bioskopima, takođe nas čeka i niz nastavaka raznih saga, komedija i serijala. Tako se na top listi filmova koje “ne biste trebali da pogledate”, a sastavili su je kritičari na temelju sopstvenih predviđanja, našli i mnogi potencijalni hitovi koje željno iščekujemo. Iako su do sad zaradili mnogo novca i imaju mnoštvo obožavalaca, nastavcima se ove godine ne piše dobro.

10. Hangover part II

“Hangover part II” nastavak je legendarne komedije u kojoj nekoliko prijatelja završi na neverovatnoj zabavi u Los Anđelesu nakon koje se ničeg ne sećaju. Iako je prvi deo postigao neverovatan uspeh, drugi deo nije tako dobro prošao pred publikom i kritičarima.

9. Thor

[youtube lKoN-dTaepA]

Film nastao prema još jednom Marvelovom stripu govori o superjunaku čije supermoći ponovo pokreću sile da nastave hiljadugodišnji rat. Zbog toga je Thor kažnjen i poslat na Zemlju kako bi živeo kao obični smrtnik. Nakon toga on se preobražava, postaje zaštitnik ljudi koji brani svet od zločinaca koji pokušavaju uništiti planetu.

8. X-Men: First Class

Iako u filmu glume Kevin Bacon i seksi January Jones, to nije bilo dovoljno da spasi predvidljivu i nezanimljivu radnju još jednog nastavka X-Mena.

7. The Green Hornet

[youtube PMA-taGtfXs]

Film je snimljen prema istoimenoj televizijskoj seriji u kojoj je glumio i legendarni Bruce Lee. Ona govori o bogatom mladiću, mladom plejboju koji, nakon što mu otac umre, slučajno otkrije da ima moći i počinje da se bori protiv mračnog podzemlja koje vodi njegov grad.

6. Super 8

“Super 8” samo je još jedan naučno-fantastični film o vanzemaljcima. Autor je odbio da otkrije radnju filma do premijere, samo je izjavio kako je to doprinos Spielbergovp, stvaralaštvu 1970.-ih i 1980.-ih godina.OSTAVI KOMENTAR