350
Filmovi koje TREBA propustiti u 2011. godini (drugi deo)

Filmovi koje TREBA propustiti u 2011. godini (drugi deo)

350
SHARE

Filmski kritičari sastavili su listu filmova koji će nas po njima, najviše razočarati ove godine.

Ako se za 2011. godinu očekuju brojna uspešna filmska ostvarenja koja će se pojaviti u bioskopima, takođe nas čeka i niz nastavaka raznih saga, komedija i serijala. Tako se na top listi filmova koje “ne biste trebali da pogledate”, a sastavili su je kritičari na temelju sopstvenih predviđanja, našli i mnogi potencijalni hitovi koje željno iščekujemo. Iako su do sad zaradili mnogo novca i imaju mnoštvo obožavalaca, nastavcima se ove godine ne piše dobro.

5. Captain America: The First Avenger

Film koji je nastao prema još jednom strip superjunaku govori o muškarcu koji je izbačen iz vojske, a nakon toga stupa dobrovoljno u eksperimentalna istraživanja gde ga ludi naučnici pretvaraju u superjunaka koji se bori protiv zla. Kritičari kažu kako je u proteklih pet godina bilo toliko sličnih filmova da ni ovaj superjunak koji je došao iz izvrsnog Marvelovog pera ne donosi ništa novo.

4. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II

[youtube _EC2tmFVNNE]

Poslednji deo sage o Harryju Potteru bio je toliko dugačak da su ga producenti i reditelj snimili u dva dela. Ako niste veliki obožavalac Harryja Pottera verovatno ćete poslednji deo filma gledati u više od dva dela. Barem tako tvrde neki kritičari.

3. Transformers: Dark of the Moon

[youtube 3H8bnKdf654]

Mnogi gledaoci kažu kako se drugi nastavak “Transformera” isplatilo gledati samo zbog seksi Megan Fox, a otkako ju je zamenila Rosie Huntington-Whiteley kritičari kažu kako je film predvidljiv, radnja prespora, a ni glavni likovi nisu više isti zbog čega film gubi na svojoj vrednosti.

2. The Twilight Saga: Breaking Dawn

Interes za sagom o vampirima, Belli i Edwardu počeo je da jenjava nakon što su glumci koji glume glavne likove počeli da se ljube i u stvarnosti. Iako i dalje imaju verne obožavaoce, junaci “Sumraka”  više nisu toliko zabavni, a njihove ljubavne “zavrzlame” počele su da liče na sapunicu zbog čega im zameraju brojni fanovi. Bella će roditi besmrtno dete, a kako bi to uspela i sama će postati besmrtna.

1. Pirates of  the Caribbean: On Stranger Tides

[youtube VuDxVlK3uAE]

Nastavak filmskog serijala u kojem glavnu ulogu ima Johnny Depp ovog puta doneo je razočaranje filmskim kritičarima, ali i nekim obožavaocima. Radnja koja se ponavlja i Johnny Depp koji se miri s Penelope Cruz.

28 KOMENTARA

  1. Pa mozda ovi filmovi i nece biti najbolji u umetnickom smislu ali ja sam sigurna da niko nece propustiti da ih pogleda ipak su to nastavci najpopularnijih filmova u proteklih nekoliko godina.To je bar moje misljenje.

  2. Ja se jos uvijek pitam zasto ljudi jos uvijek gledaju Twilight, Wtf mislim prica je dosadna, glumci su bezvezni.Pravi American shit od filma.

  3. STA?!?!?! DA NE GLEDAM PIRATE SA KARIBA?!?!?! JESTE LI VI PRSLI,BRE?!?!?!
    DA PROPUSTIM VEROVATNO JEDAN OD NAJBOLJIH FILMOVA SVIH VREMENA ZATO STO JE NEKI NADUVENKO KOJI SEBE NAZIVA KRITICAREM REKO DA CEMO SE RAZOCARATI?!?!?! MA SAMO VI SANJAJTE!!!!
    Twilight sam odgledala samo 1 deo i posle 30 min zaspala…Nisam ni planirala da odgledam nastavak te gluposti od filma…-.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.