Start Stars Face koje su obeležile 2009. godinu!

Face koje su obeležile 2009. godinu!

SHARE

00584198_000021

Sigurno ćete se složiti da je ”New Moon”, nastavak ”Twilight-a”, obeležio ovu godinu, a s njim i dve teen zvezde – Kristen Stewart i Taylor Lautner. Ali, osim njih, ima još zvezda tinejdžera koje su ostavile traga u 2009, godini na izmaku

Osim toga, čini nam se da je ovo definitivno bila ženska tinejdžerska godina. Uz nekoliko momaka, devojke su ipak u velikoj većini. Čestitamo!

TAYLOR SWIFT
Ove je godine za svoje pesme pokupila hrpu nagrada, bavi se humanitarnim radom i šuška se da se zabavlja sa slatkim Taylorom Lautnerom. Na svoj rođendan, 13. decembra, poklonila je 250.000 dolara za nekoliko škola, a ovo je tek jedna u nizu humanitarnih akcija u kojima je učestvovala. S pravom bismo mogli reći da je ovo bila njena godina!

Image Hosting by imagefra.me

KRISTEN STEWART

Snimila je ”New Moon” koji je nedeljama bio najgledaniji film. Snimila je i još nekoliko drugih filmova koje kritika već kiti velikim pohvalama. Obožavaoci, ali i neke celebrity Internet stranice lobiraju da se nominuje za Oscara. Usto navodno se zabavlja sa jednim od najpoželjnijih tipova u filmskoj industriji – Robertom Pattinsonom! Čak je i na listi najbolje odevenih osoba u 2009. te je prva na listi najpoželjnijih glumica! Sve to, a ima tek 19 godina! Vau, Kristen!

Image Hosting by imagefra.me

DEMI LOVATO
Znate li da ‘demi’ na francuskom jeziku znači ‘pola’? No, to i nije toliko važno jer je 2009. godina za Demi bila više nego puna. Glumila je u ”Camp Rocku”, sprijateljila se sa slatkom braćom Jonas, a peva poput slavuja. Ove je godine u prodaju pustila svoj drugi album pod nazivom ”Here We Go Again” koji je na prvom mestu po prodaji nakon samo nedelju dana!

Image Hosting by imagefra.me

JUSTIN BIEBER
Evo nam jednog momka u društvu! Počeo je kao klinac koji snima videospotove u kojima peva i stavlja ih na YouTube. Imao je sreće, pa ga je otkrila pevačka zvezda Usher. Danas Justin ima svoj prvi album, a kada je najavljeno da će se pojaviti u jednom američkom trgovačkom centru, obožavaoci su napravili haos, pa je na kraju morala intervenisati i policija.

Image Hosting by imagefra.me

TAYLOR LAUTNER
Tek mu je 17 godina, a već milioni tinrejdžerki, ali i njihovih mama uzdišu za njim. Posebno je u ”New Moonu” iznenadio svojim mišićima na koje je retko tko imun, pa je čak i Robert Pattinson izjavio da je malo ljubomoran. Uz ovaj film, u pripremi ima i nekoliko novih. Gde god došao, izaziva salve uzdaha i vriskova.

Image Hosting by imagefra.me

SELENA GOMEZ
Još jedna uspešna pevačica i glumica, a tek joj je 17 godina. U junu ove godine izdala je svoj debitantski album ”Kiss & Tell”. Osim toga, postala je za UNICEF-ov ambasador, i to jedan od najmlađih na svetu. Putovala je u Ganu kako bi pomogla ugroženoj deci koja nemaju ni pitke vode. Od početka je meseca ponosna vlasnica čak pet pasa i smatra se velikom ljubiteljkom životinja.

Image Hosting by imagefra.me

MILEY CYRUS
Glumica, pevačica i još piše pesme. Gotovo da i nema onoga ko nije čuo za Hannah Montanu, koju Miley glumi u istoimenoj seriji, ali i filmu. Ipak, za razliku od zvezda dobrica koje smo pre naveli, za Miley bismo mogli reći da je prilična zloćka, pa su tako osvanule njene nimalo čedne fotke, i šta li sve ne. A kao šećer na kraju – roditelji su je izabrali kao anti-uzor za svoju decu.

Ipak, treba znati da se i Miley bavi humanitarnim radom, posebno donacijama za istraživanja leka protiv tumora.

Image Hosting by imagefra.me

JONAS BROTHERS
Iako se često pisalo o njihovom raspadu, oni su još uvek zajedno i još uvek imaju milione zaluđenih obožavateljki. Muzika, filmovi, ljubav… Sve im ide od ruke! Kevin se oženio svojom dugogodišnjom ljubavi Danielle pre par dana. Još od 2007. imaju humanitarnu organizaciju koju su sami osnovali, a zove se Change for the Children Foundation te su ovako skupljeni milioni dolara za decu kojoj je potrebna pomoć. Osim toga, Nick se bavi i humanitarnim radom vezanim uz dijabetes.

OSTAVI KOMENTAR