671
Emma Watson sijala u sivoj naboranoj haljini na premijeri “Harija Potera”

Emma Watson sijala u sivoj naboranoj haljini na premijeri “Harija Potera”

671
SHARE

Glumica je posetila svetsku premijeru poslednjeg nastavka Hari Poter serijala, koja je održana u Londonu, a kao i uvek, izgledala je odlično.

Finalna avantura filmske sage prati Harryja, Rona i Hermione dok se spremaju za odlučujuću bitku s Lordom Voldemortom koji želi zauvek da uništi Harryja.

Što se tiče Emme, ona nakon završetka promocije filma želi da se posveti učenju, odnosno studiranju. Ona se nada da će i u Britaniji kao i u Americi poštovati njenu privatnost.

Glumica ističe i da bi jako volela da živi u studentskom domu i čak učestvuje u studentskim predstavama ukoliko sve bude kako treba.

16 KOMENTARA

 1. Tako mi je zao sto se zavrasio Harry Potter,to je NAJBOLJI film svih vremena…:(( Pratila sam uzivo premijeru..pocela sam da placem..koliko mi je bilo zao…;((

 2. Takodje hp mi je prwa knjiga koju sam procitala, u 1. razr, iako nista nisam kapirala ja sam je kao citala, i mislila sam da sam dewojka od hp-a, crtala sam maminim belim kreonom hp óziljak. . . HARY POTTER JE NAJBOLJA SAGA IKADA NAPRAWLJENA. . . zauwek cu biti fan. . .

 3. Emma je stwarno lepa devojka,ali nemogu da verujem da se slikala gola :/ video sam to na jednim od PORNO sajtova koje sam pretrazivao ima mladeze skoro preko celog tela.A sto se tice Harrya,Rona i Harimone (tako nesto ide) mislim da su super odglumili ovih nekoliko avantura u svojoj akademiji mada od 7 dela nisam vise pratio :(

 4. U fazonu“Ja cu samo  da se smeskam,a vi me nervirate..kad ce sve ovo da se zavrsi“Izgled ako devojcicia od 4 godine sa ovom frizurom

 5. Joj ni ja nmg da verujem da je KRAJ :(
  SkrozZ  je bio najbolji film…Znaci tuznoO :\
  Ali Hermione(Emma), Daniel(Harry) i Ron(Ruperd) 
  Zauvek najbolji <33333 Volim VasSs *___*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.