583
Emma Watson se “uozbiljila” za premijeru filma

Emma Watson se “uozbiljila” za premijeru filma

583
SHARE

U Njujorku je održana premijera poslednjeg nastavka filmske sage o čarobnjaku Harryju Potteru.

21-godišnja Emma Watson sve više se trudi da se odmakne od izgleda “slatke devojčice” pa je za premijeru odabrala Bottega Veneta haljinu zlatno-bakarnih tonova, zalizala kosu i nabacila tamne tonove šminke, posebno oko očiju.

Svoju “ozbiljnost” po pitanju stajlinga i mejkapa, po mnogima čak i preteranu uzme li se u obzir da joj je tek 21 godina, Emma je pred novinarima pravdala rečima: “Njujork je modna meka i osećala sam da mogu otići korak dalje. U Londonu sam igrala na sigurno – odabrala sam klasičnu, bajkovitu kreaciju Oscara de la Rente, ali za večeras sam htela nešto ozbiljnije, ova mi je haljina izgledala tako dramatično”.

20 KOMENTARA

  1. bas volim njen stil ali ova haljina je ocajna,msm ako se to moze nazvati haljinom,mislim da bi bolje ime bilo zavesa

  2. Pa i nije se nesto uozbiljila toliko za svoje godine..Sta joj fali??? A ona taylor momsen???!! Oan ima tek 16 god a oblaci se kao neka da se ne izrazavam…uzas..bas je lepa ema..

  3. prelepa je…ni meni haljina nije nesto ali buduci da se ona uvek oblaci u skladu sa trendovima….to i jeste haljina za premijeru….go girl!

  4. Ljudi, nemate pojma :) Haljina je VRH! Meni su oči skoro ispale kad sam je vidjela! Nema šanse da mogu odlučiti koja je bolja, ona iz Londona ili ova. EMMA SAVRŠENA KAO I UVIJEK !

  5. Oo ljudi sta vamm je..??
     Nije lepo ono, nije lepo ovo. dosadni ste -.-”
    Emma zasto si tako Prelepa ? <3333 Najlepsa *____*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.