468
Elegantna Angelina i “matorac” Brad na premijeri “Kung Fu Pande 2″

Elegantna Angelina i “matorac” Brad na premijeri “Kung Fu Pande 2″

468
SHARE

Angelina Jole posetila je premijeru animiranog filma “Kung Fu Panda 2″ u Los Anđelesu, a društvo joj je pravio suprug.

Za tu priliku ona je odabrala crnu haljinu sa velikim prorezom koji joj je isticao golu nogu. Sa druge strane, Brad se odlučio za bež boju od glave do pete, ali nam se ne čini da mu to pristaje, jer je delovao prestaro.

Ipak, Brad ima sve razloge da bude zadovoljan – njegov film “The Tree of Life” dobio je zlatnu palmu za najbolji film na festivalu u Kanu prošlog vikenda.

7 KOMENTARA

  1. Nastavite citati ili cte umrijeti izmedju 7 dana samo od citanja…Dobrodosli! Jednom davno djevojcica po imenu Corinne otisla je na Facebook i vidila link za slucaj……………………………da ce se dogoditi da ce umrijeti nakon sedam dana od dana kad je to vidio…Ona se samo nasmijala i to ignorirala u potpunosti, a zatim je otisla…U noci sedmi dan pocine razmisljati o slucaju.No sljedeceg jutra njezina majka je otisla u njezin krevet i zvala ju zato jer je morala ici u skolu…I odmah pocela vristati!Vidila je Corinnu mrtvu i sa ocima sirom otvorenim da bi se prestrasio bilo tko!
    Ako ne zelite da se ovo vam se dogodi kopirajte i zalijepite ovaj tekst u najmanje 15 razlicitih komentara, pa prokletstvo Corinne pogodi nekog drugog…
    Primjer:Marko, djecak iz Napulja imao je 13 godina i nije htjeo kopirati ovaj tekst i samo sedam dana nakon sto je nestao u rodnom gradu njegovo tijelo nije pronadjeno

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.