Start Stars Ekskuzivna svetska TV premijera novog spota Taylor Swift na MTV kanalu

Ekskuzivna svetska TV premijera novog spota Taylor Swift na MTV kanalu

SHARE

Regionalni MTV kanal ovog utorka u podne donosi svetsku TV premijeru novog spota mlade i talentovane pevačice Taylor Swift za numeru „Safe & Sound“, koji će se ekskluzivno emitovati u više od 150 zemalja.

Photobucket

Photobucket

Ova numera, koju je uradila u saradnji sa producentom T. Bone Burnettom i perspektivnim kantri duom Civil War, ujedno je i najavni singl željno iščekivanog filma „The Hunger Games“. Odmah po objavljivanju krajem decembra prošle godine, pesma „Safe & Sound“ osvojila je prvo mesto na iTunes listi singlova. U spotu se Taylor pojavljuje u zanosnoj dugoj beloj haljini u šumi sa mističnom maglom u pozadini, koja se savršeno uklapa uz zvuke ove balade.

Photobucket

Photobucket

Pored pesme „Safe & Sound“ kao soundtrack za prvi film baziran na trilogiji Suzanne Collin pojaviće se i pesme Grammyjem nagrađenih Arcade Fire „Honor of Plenty“ i „One Engine“ grupe Decemberists. U filmu „The Hunger Games“ glavni junaci, čije likove tumače Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson i Liam Hemsworth, primorani su da se međusobno bore do smrti uživo u televizijskom događaju u futurističkom svetu, u kom su se rijaliti programi otrgli kontroli. Budite uz MTV u utorak u podne i pogledajte ekskluzivnu svetsku premijeru spota Taylor Swift za pesmu „Safe & Sound“!

OSTAVI KOMENTAR