Start Stars Dosadila joj visoka moda: Rihanna na crvenom tepihu u farmericama i majici

Dosadila joj visoka moda: Rihanna na crvenom tepihu u farmericama i majici

SHARE

rihannaa

Navikli smo da se Rihanna na velikim događajima i ceremonijama pojavljuje u elegantnim haljinama svetski poznatih dizajnera, ali je slavna pevačica odlučila da ne bude u centru pažnje, te se na MTV VMA pojavila obučena u farmerice i običnu belu majicu.

Dok su se Rita Ora, Lady Gaga, Selena Gomez i Taylor Swift potrudile da izgledaju najbolje što mogu u glamuroznim haljinama, RiRi je ovog puta udobnost bila važnija od izgleda, pa je obukla običnu belu majicu, kao i farmerice koje je sam dizajnirala, i koje su deo njene nove kolekcije za brend River Island, koji će se naći u prodaji sledećeg meseca. Ne želeći da privlači pažnju, umesto u prvim redovima kao što smo navikli, ona se smestila iza, pored prijateljice Melisse Forde. Ali, izgleda da je i u poslednjim redovima bilo jednako uzbudljivo, pošto se pevačica tokom ceremonije družila sa Harryjem Stylesom, koji je sedeo tačno iza nje.

nayarihanna082613- (6)

nayarihanna082613- (5)

nayarihanna082613- (4-1)

nayarihanna082613- (4)

Ipak, za after party koji je bio organizovan za zvezde nakon šoua, Rihana se presvukla i pojavila u znatno elegantnijem izdanju – u uskoj crnoj haljini sa šljokicama.

rihanna after

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR