Start Stars Deset najboljih izdanja na crvenom tepihu u 2010. godini, drugi deo

Deset najboljih izdanja na crvenom tepihu u 2010. godini, drugi deo

SHARE

Tokom 2010. godine izređali  su se mnogi događaji na koje su slavne dame došle u predivnim kreacijama dizajnera svetskog glasa. Evo i ko je od njih zauzeo mesta u samom vrhu liste.

5. Zoe Saldana – zvezda “Avatara” obukla je fantastičnu Givenchyjevu haljinu na ovogodišnjoj dodeli Oscara. Haljina je bajkovita i prelepa, a na tamnoputoj Zoe izgleda sjajno.

4. Angelina Jolie – zahvaljujući lepoti, Jolie uvek rastura na crvenom tepihu. Ipak, Angelini se mora priznati i nepogrešiv smisao za stil. Uvek je jednostavna i elegantna, a uvek u vrhu najbolje odevenih. Ovoga puta možete uživati u izdanju koje je nosila na berlinskoj premijeri filma “The Tourist”. Crna, uska haljina i Angelini ne možemo zameriti ni reč.

3. Cameron Diaz – zgodna glumica uvek izgleda odlično, no na ovogodišnjoj dodeli Oscara oduzimala je dah zlatnom, retro haljinom. Ovo izdanje je, prema našem mišljenju, bilo najbolje na ovogodišnjoj dodeli filmskih nagrada.


2. Kate Moss
– možda bi ovo mesto trebalo dodeliti nekoj od ranije navedenih dama, ali to jednostavno ne bi bilo pošteno. Kate je apsolutna kraljica stila, najbolje odevena žena dekade, sa harizmom kakva se retko viđa. Upravo zahvaljujući svom neponovljivom gardu, Kate ostaje na vrhu. Jednostavna crna haljinica s belom jaknicom bila je dovoljna da Moss zasja u punom sjajnu.


1. Blake Lively
– Seksi glumica takođe ima “ono nešto”. Oduševi svakim svojim izdanjem, svaki put.Ali, mi moramo izdvojiti ono koje je istaklo njene fenomenalne noge. Kratka, plava, masivna haljinica i Lively je postala nova modna kraljica Holivuda. Poštujemo je tim više jer devojka nema svog stilistu, već su njeni odevni komadi njen izbor. Nadamo se da će nas i u 2011. godini ove devojke oduševljavati svojim sjajnim i glamuroznim izdanjima.

OSTAVI KOMENTAR