332
Demi Lovato: Za mene je i odlazak na kuglanje velika stvar!

Demi Lovato: Za mene je i odlazak na kuglanje velika stvar!

332
SHARE

d_lovato_10042013_1

Predivna Demi Lovato ponovo je gošća časopisa Teen Vogue, za koji je otvorila dušu, pričajući o životu nakon lečenja, ali i o tome kakvog momka želi.

d_lovato_10042013_2

d_lovato_10042013_3

“Možda to ljudima deluje dosadno, ali ja sam celog života živela pod jakim stresom – da li zbog slave ili drugih stvari. Uvek sam stvarno radila naporno. Sad sam na mestu gde sam zdrava i srećna. Moja familija je zdrava i srećna. Kad imam slobodnog vremena, volim da pozovem ljude da gledamo filmove, ili odemo u bioskop. Za mene je velika noć ako odem na kuglanje”, kaže Demi.

c64a6__demi-lovato-cover-08

c64a6__demi-lovato-cover-09

Iako trenutno ne traži momka, ona kaže da zna kako bi on trebalo da izgleda. “Potreban mi je neko ko će me voleti i ceniti me ovakvu kakva jesam. To je osoba s kojom mogu da budem u trenerci i bez šminke, jer to radim kad imam slobodnog vremena.”

Autor: Life Content
FOTO: Teen Vogue

11 KOMENTARA

  1. Prelepa je i zasluzila je sve sto je dobila!!! Samo napred Demi,mi smo uz tebe!!! 
    @Selenator 4ever “The Holiday” romanticna komedija,fantastican film! :-)

  2. @Selenator 4ever. Nedelju dana za zaljubljivanje super film romanticna komedija ! Demi je slatka na slikama

  3. Ako oces neki ljubavni, onda preporucujem The Notebook, mada verujem da si ga gledala, ako oces komediju We’re the Milers, a ako oces dobar film onda uzmi jedan spanski triler Na drugoj strani meseca, jaoo tako nesto, nenormalno je dobar.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.