Start Stars Demi Lovato u prelepom izdanju za Teen Vogue

Demi Lovato u prelepom izdanju za Teen Vogue

SHARE

Preslatka Demi Lovato je svuda – osim u X Factoru, američka publika ovih dana možemo da je vidi i na koncertima, a sad i u časopisu Teen Vogue.

20-godišnja lepotica pozirala je u nekoliko kombinacija dizajnera Marca Jabosa a govorila je saradnji sa Britney Spears ali i navodnoj vezi sa Niallom Horan.

null

O radu sa Britney na X Factoru:
“Jedan od prvih koncerata u mom životu je bio njen. Ona je neverovatna. Ona je takva ikona i nisam znala šta mogu da očekujem, ali bila sam uzbuđena kad sam shvatila koliko je slatka i zabavna. Toliko dobro je se zabavljamo. Mi smo dve devojke u šou, uvek se zajedno smejemo i podržavamo.”

null

O glasinama da se zabavlja sa Niallom Horanom:
“On je predivan, sladak dečko. Ali, on nije moj dečko..Sad želim da se fokusiram na sebe. Očigledno i dalje će mi se sviđati ljudi ili ću ih voleti, ali potrebno mi je da neko vreme budem sama. Sad sam jako srećna. Nikad nisam mislila da je moguće biti srećan jer sam bila depresivna svog čitavog života. Osećam se neverovatno, kao da živim san.

null

O tome kako danas vodi računa o svom zdravlju:
“Naravno, spavam, jedem koliko treba, vežbam i meditiram. Čak i kad snimam ili sam na turneji, obavljam svoju dnevnu rutinu. Znam da ne smem da propustim zakazane terapije ili će stvari postati lošije, tako da svoj oporavak uvek stavljam na prvo mesto.”

OSTAVI KOMENTAR