433
Demi Lovato: Energičan nastup u Filadelfiji

Demi Lovato: Energičan nastup u Filadelfiji

433
SHARE

lovato-071713- (10)

Demi koristi svaku priliku da nastupi pred svojim fanovima i redovan je deo letnjih festivala, poput onog održanog u Filadelfiji ove nedelje.

lovato-071713- (1)

lovato-071713- (5)

Mlada pevačica aktivno promoviše svoj novi album kao i singl “Made in the USA”, a kaže da je presrećna nakon što je na MTV VMA nominovana u kategoriji za najbolji ženski muzički spot godine!

lovato-071713- (7)

lovato-071713- (11)

Autor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. kad bi smrsala :(( trebala bi imati istu dijetu kaoo miley posto miley ima savrsenu sigurno bi joj pomoglo,ali mzd i ona to ne moze promeniti.
    debljina joj uoblici lice,a kad je mrsava ima prelepe crte,ali je i sad preslatka

  2. Prekrasna je <3
    @MileysAngels zašto vama uopče smeta njena debljina (meni ona uopće nije debela), ona je zadovoljna sama sobom i mislim da bi svima nama to trebalo biti najvažnije. Prihvatila je sebe takvu kakva je i tu je zbog muzike, a ne zbog toga kako bi pokazivala svoje telo.

  3. Demi ima snažan glas i mislim da je jedna od najboljih.Ona je i sama rekla da je srećnije sada,nego pre kada je bila mršavija.

    • Hahahaahahahahha.. :OO Tebi stvarno nije dobro.. Demi je najzgodnija, najlepsa, najbolja, najtalentovanija♥ Ajde da vidim tebe ili tvog idola..? Ali da..ne verujem da ga imas, jer si ti ‘najsavrsenije’ bice na planeti -.-.. Au.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.